Complex-T

Data: 18 decembrie 2016 0 comentarii

PROIECTUL INITIAL

 

Articolul de fata este un material de prezentare realizat de Dynamite Baits cu ocazia lansarii noului boilies Complex-T, la inceputul sezonului 2017.

 

Au trecut cinci ani de la aparitia pe piata a ultimului boilies Dynamite Baits creat in colaborare cu Terry Hearn, numit The Crave. In 2017, e momentul pentru un boilies nou pe segmentul premium, pozitionat la un nivel de calitate superior fata de orice alt boilies Dynamite Baits creat pana acum. Este vorba de Complex-T.

Complex-T_7

Cand Dynamite Baits a pornit la drum impreuna cu Terry Hearn pentru a lucra la ceea ce urma sa devina Complex-T, misiunea lui Terry era sa nu aiba niciun fel de retineri in materie de ingrediente si sa foloseasca tot ce e mai bun. Dynamite Baits voia ca Terry Hearn sa conceapa un boilies pe care sa-l poata folosi pe orice apa, in care sa aiba incredere totala si care sa fie benefic pentru starea de sanatate a pestelui, lucru care ar putea imbunatati si rata capturilor. In iarna lui 2014, Dynamite Baits a programat o intalnire  cu Terry pentru a discuta despre Complex-T si pentru a vedea care sunt ideile lui. Proiectul initial era de a lucra pe mixul de Crave si de a produce o versiunea alternativa, adaugand unele ingrediente si eventual modificand culoarea boiliesului, la fel cum se procedase cu Monster Tiger Nut si Red Amo (Red Amo fiind versiune modificata a mixului Monster Tiger Nut.)

Complex-T_5

Pe masura ce mixul incepea sa capete contur, iar Terry, plin de entuziasm, propunea ingrediente noi, noul boilies se indeparta vizibil de Crave si incepea sa aiba propria identitate. Terry voia sa formuleze un boilies cu o aroma discreta, naturala, cu o textura larga, deschisa, care sa includa cele mai bune fainuri de peste, care sa inceapa sa lucreze imediat ce ajunge in apa si care sa fie usor digerabil. Adica un boilies cu valoare nutritiva ridicata in adevaratul sens cuvantului si care sa dea rezultate bune tot anul. Cunoscand cerintele nutritive ale crapului, boiliesul trebuie sa poata fi o sursa de hrana completa pe toata durata sezonului.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma