ARTICOLE
 • Harti batimetrice

  Victor Costache

  Harti batimetrice

  Hartile batimetrice sunt un mod avansat de a studia lacurile pe care pescuim. Folosirea lor este inca prea putin cunoscuta de majoritatea pescarilor, dar odata cu perfectionarea sonarelor realizarea hartilor batimetrice a devenit mai accesibila ca oricand. 

  Mai mult >>
 • Interpretarea sonarului

  Victor Costache

  Interpretarea sonarului

  Sonarele moderne pun la dispozitia pescarilor o tehnologie avansata, care ofera informatii cu un nivel de complexitate tot mai ridicat. Victor Costache face o analiza a tehnologiei sonarelor si posibilitatilor ei in pescuitul la crap. 

  Mai mult >>
 • Haine impermeabile

  Victor Costache

  Haine impermeabile

  Ce inseamna o haina cu adevarat impermeabila si respirabila si cum trebuie aleasa pentru a face fata in conditiile de pescuit? Ce detalii si specificatii tehnice trebuie urmarite? Victor Costache discuta toate aspectele unei alegeri corecte.

  Mai mult >>
 • Lansete pe comanda

  Victor Costache

  Lansete pe comanda

  Lansetele "custom", facute pe comanda, sunt un subiect mai putin cunoscut printre pescarii de crap din Romania. Avand o experienta bogata in domeniu, Victor Costache vorbeste despre domeniul vast al posibilitatilor de customizare.

  Mai mult >>
 • Sticky Baits Manilla

  Sticky Baits

  Sticky Baits Manilla

  Tom Maker vorbeste despre rezultatele pe care le-a obtinut cu noul boilies Manilla de la Sticky Baits, cum recomanda sa fie folosit si ce il face atat de special.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish