ARTICOLE
 • Fishmeal sau birdfood?

  Sticky Baits

  Fishmeal sau birdfood?

  Adam Smith discuta trecerea de boiliesurile de tip fishmeal, pe baza de faina de peste, recomandate in sezonul cald, la cele pe baza de birdfood si proteine lactice in sezonul rece.

  Mai mult >>
 • Strategii de prenadire

  Sticky Baits

  Strategii de prenadire

  Prenadirea locurilor de pescuit este o metoda prin care pot fi abordate cu succes chiar si cele mai grele lacuri. Scott Lloyd, consultant Sticky Baits, explica strategiile sale preferate de prenadire.

  Mai mult >>
 • Crapii din Delta (1)

  Calin Visoianu

  Crapii din Delta (1)

  Totul despre pescuitul la crap in Delta Dunarii, intr-o serie de articole scrise de un pescar cu zeci de ani de experienta in domeniu - Calin Visoianu. Primul episod din aceasta serie este dedicat celui mai important subiect: localizarea pestelui.

  Mai mult >>
 • Ingrediente de succes (2)

  Mark McKenna

  Ingrediente de succes (2)

  Mark Mckenna continua analiza ingredientelor-cheie dintr-o reteta de boilies cu valoare nutritiva ridicata (HNV), discutand fainurile de peste si fainurile de carne, ca principala sursa de proteina.

  Mai mult >>
 • Ingrediente de atractie

  Mike Willmott

  Ingrediente de atractie

  A treia si ultima parta a capitolului despre nade publicat de Mike Wilmott in volumul autobiografic "Carp Life" (2002), considerat un text clasic pentru pescarii interesati de constructia boiliesurilor.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish