ARTICOLE
 • Atractia pop-up-urilor albe

  Sticky Baits

  Atractia pop-up-urilor albe

  Pop-up-urile albe tind sa fie mai putin populare decat cele galbene sau roz, dar pot fi extrem de eficiente pe anumite lacuri sau in anumite situatii si merita incercate. Dave Magalhaes explica in ce fel le foloseste.

  Mai mult >>
 • Boiliesuri "shelf-life"

  Sticky Baits

  Boiliesuri "shelf-life"

  Tom Maker, consultant Sticky Baits, face trecerea de la boiliesuri proaspete la boiliesuri gata facute in format “shelf-life”, cu conservant, si prezinta metodele sale preferate de a le imbunatati randamentul.

  Mai mult >>
 • Complex-T

  CarpOnline

  Complex-T

  La inceputul sezonului 2017, Dynamite Baits lanseaza noul boilies Complex-T, creat de Terry Hearn, un boilies HNV pe care firma il considera la un nivel de calitate superior fata de orice alt boilies Dynamite Baits de pana acum.

  Mai mult >>
 • Robin Red

  Ken Townley

  Robin Red

  Lumea crapista a crezut timp de trei decenii ca ingredientul-cheie din Robin Red este o vitaminta sintetica numita carofila rosie. In realitate, Robin Red nu contine si nici nu a continut vreodata carofila rosie. Ken Townley lamureste aceasta confuzie istorica.

  Mai mult >>
 • Ingrediente de succes (1)

  Mark McKenna

  Ingrediente de succes (1)

  Cum se construieste o reteta de boiliesuri HNV pe baza de fainuri de peste, care sa dea rezultate tot sezonul? Mark McKenna analizeaza teoriile din spatele conceptului HNV si pune bazele retetei de boilies pe care o va dezvolta.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish