ARTICOLE
 • Procentajele distantei (1)

  Frank Warwick

  Procentajele distantei (1)

  Frank Warwick abordeaza un subiect care l-a facut celebru: pescuitul – atentie: pescuitul, nu numai aruncarile! – la distante extreme. Articolul reprezinta transcrierea unei conversatii cu Martin Ford, fost redactor-sef al revistei Carpworld. 

  Mai mult >>
 • Farfuria cu boilies

  Vlad Pavlovici

  Farfuria cu boilies

  Doua lucruri li se reproseaza frecvent boiliesurilor: ca sunt scumpe si ca ai nevoie de cantitati mari. Ambele sunt gresite. Nu numai ca se pot produce  boiliesuri bune la preturi mici, dar se si poate prinde crap frumos cu nadiri economice. In special crap mare.

  Mai mult >>
 • Balastiera recordurilor

  CarpOnline

  Balastiera recordurilor

  Cu doua noi recorduri personale, Adi Botin trece de la agonie la extax in cele trei sezoane de pescuit petrecute pe Varlaam si analizeaza aspectele pe care le considera importante pentru a avea succes pe un lac dificil.

  Mai mult >>
 • Miturile distantei

  Vlad Pavlovici

  Miturile distantei

  Orice pescar de crap se intalneste cu miturile distantei cand devine interesat de casting. Credem in ele fara sa le verificam, pentru ca ne sunt confirmate de altii care cred si ei fara sa le verifice. Am pus ruleta pe aceste mituri si vedem ce mai ramane din ele.

  Mai mult >>
 • Mixuri de boilies

  Mike Willmott

  Mixuri de boilies

  Un nou episod dintr-un text clasic despre nadele pentru crap, in special despre boiliesuri, publicat de Mike Wilmott in volumul autobiografic Carp Life (2002). Material indispensabil pentru intelegerea mixurilor de boilies.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish