Sticky Baits Manilla

sticky-baits.jpg Sticky Baits

Sticky Baits este una dintre cele mai respectate firme de nada din Marea Britanie. Firma produce o gama diversificata de boiliesuri si produse complementare si pune la dispozitia pescarilor numeroase ingrediente de calitate pentru boiliesuri. Articolele consultantilor Sticky Baits publicate pe CarpOnline apar cu sprijinul Doctor Fishing, distribuitor Sticky Baits in Romania.

Data: 19 mai 2017 0 comentarii

Pagina1 din 2

EXPERIENTA MANILLA

 

Articol de Tom Maker. Tom Maker este un pescar englez profesionist. Instructor de pescuit acreditat. Autor a numeroase articole publicate in revistele de specialitate. Consultant Sticky Baits si Fox.


Articol publicat cu sprijinul Doctor Fishing, distribuitor Sticky Baits in Romania.

 

Am fost un mare adept al boiliesului The Krill din momentul in care am inceput sa colaborez cu Sticky Baits. Cu Krill, am avut unele dintre cele mai bune partide pe care le-am facut de multi ani. Cu doi ani in urma, cand am devenit consultant Sticky Baits, Manilla era intr-o faza incipienta, iar eu nu sunt genul de pescar care sa sara imediat de la un boilies la altul, dar se vedea de la bun inceput ca are potential. Am pescuit ocazional cu Manilla pe timpul iernii si am prins bine. Stiam ca orice boilies semnat de Sticky Baits va fi bun, dar nu-mi imaginam cat de bun urma sa fie Manilla.

Sticky_Baits_se_extinde_2

Partidele de iarna au fost cele care m-au facut sa-mi dau seama de calitatea lui. De-a lungul perioadei (de ordinul anilor) in care a fost conceput si testat, Manilla a trecut prin mai multe faze, cu diverse arome, iar in versiunea finala a ajuns sa aiba o aroma de vanilie. Mirosul si gustul boiliesului sunt incredibile. Prima mea iesire cu versiunea finala a boiliesului a avut loc in noiembrie, pe un lac care se numeste St Johns, din complexul Linear Fisheries. Eram cu seful meu si ne-am asezat intr-o zona care era productiva. St Johns e cunoscut ca un lac pe care, in sezonul rece, se prinde cel mai bine la viermusi, deci ar fi fost ilogic sa nu iau la mine si niste viermusi. Am pescuit amandoi cu o combinatie de spartura de boilies Manilla, porumb dulce si viermusi. Amandoi am prins destul de bine. In noaptea aceea, am avut cateva trasaturi fiecare si lucrurile aratau promitator.

Sticky_Baits_Manilla_1

In ziua urmatoare, vantul a inceput sa bata foarte tare. Era un vant din lateral extrem de puternic, care matura tot lacul. Am decis sa renuntam la viermusi, fiindca pe apa se formasera curenti care i-ar fi imprastiat peste tot. Am nadit numai cu boiliesuri si cu porumb si ne-am pregatit pentru noaptea care urma. Faptul ca am renuntat la viermusi nu ne-a afectat cu nimic, dimpotriva, am inceput sa prindem mai bine si, in curand, a crescut si talia capturilor. La carlig, aveam un boilies Manilla de 12mm cu un "capac" format dintr-o boaba de porumb de plastic. N-a trecut mult si am ajuns sa prindem amandoi exemplare de 30lb. Ca sa scurtez povestea, desi e o poveste memorabila, cel mai mare peste prins de mine a cantarit peste 34lb (15,4kg), iar partenerul meu Darren a luat un crap comun de 46lb 7oz (21kg), cunoscut sub numele de Big Common, plus o oglinda cu solzi de 47lb 7oz (21,6kg), celebra Big Plated. Am suficienta experienta de pescuit ca sa stiu ca sunt unele lucruri care fac diferenta, iar Manilla e unul dintre ele. Am consumat in jur de 10kg impreuna si toti pestii, dar in special cei mai mari, eliminau cantitati mari de boilies. Asta m-a convins - din acel moment, am stiut ca strategia mea de pescuit pe apa rece se va baza pe o combinatie de Manilla si porumb dulce.

 

Pagina1 din 2
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish