Sticky Sticky Baits

Sticky Baits este una dintre cele mai respectate firme de nada din Marea Britanie. Firma produce o gama diversificata de boiliesuri si produse complementare si pune la dispozitia pescarilor numeroase ingrediente de calitate pentru boiliesuri. Articolele consultantilor Sticky Baits publicate pe CarpOnline apar cu sprijinul Doctor Fishing, distribuitor Sticky Baits in Romania.

 • Sticky Baits Manilla

  Sticky Baits Manilla

  Articole 19 mai 2017 0

  Tom Maker vorbeste despre rezultatele pe care le-a obtinut cu noul boilies Manilla de la Sticky Baits, cum recomanda sa fie folosit si ce il face atat de special.

  Mai mult »
 • Fishmeal sau birdfood?

  Fishmeal sau birdfood?

  Articole 14 februarie 2017 0

  Adam Smith discuta trecerea de boiliesurile de tip fishmeal, pe baza de faina de peste, recomandate in sezonul cald, la cele pe baza de birdfood si proteine lactice in sezonul rece.

  Mai mult »
 • Strategii de prenadire

  Strategii de prenadire

  Articole 13 februarie 2017 0

  Prenadirea locurilor de pescuit este o metoda prin care pot fi abordate cu succes chiar si cele mai grele lacuri. Scott Lloyd, consultant Sticky Baits, explica strategiile sale preferate de prenadire.

  Mai mult »
 • Atractia pop-up-urilor albe

  Atractia pop-up-urilor albe

  Articole 08 ianuarie 2017 0

  Pop-up-urile albe tind sa fie mai putin populare decat cele galbene sau roz, dar pot fi extrem de eficiente pe anumite lacuri sau in anumite situatii si merita incercate. Dave Magalhaes explica in ce fel le foloseste.

  Mai mult »
 • Boiliesuri "shelf-life"

  Boiliesuri "shelf-life"

  Articole 18 decembrie 2016 0

  Tom Maker, consultant Sticky Baits, face trecerea de la boiliesuri proaspete la boiliesuri gata facute in format “shelf-life”, cu conservant, si prezinta metodele sale preferate de a le imbunatati randamentul.

  Mai mult »
 • Pescuit pe structuri

  Pescuit pe structuri

  Articole 08 decembrie 2016 0

  Pescuitul pe structuri este cheia succesului pe balastierele dificile. Tom Maker explica modul sau de lucru in materie de identificare si marcare a structurilor, alegerea monturii, nade si strategii de nadire.

  Mai mult »
 • Boiliesuri rezistente

  Boiliesuri rezistente

  Articole 06 decembrie 2016 0

  Adam Smith, pescar englez profesionist si consultant pentru Sticky Baits, prezinta metodele sale preferate de a produce pop-up-uri foarte flotante, cu insert de pluta, si boiliesuri de carlig critic echilibrate, pe mix de boilies cu granule de pluta.

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish