Terry Terry Edmonds

Terry Edmonds este un expert in pescuitul la mare distanta. Detine trei recorduri nationale ale Marii Britanii, plus o serie de recorduri neoficiale, intre care si recordul pentru cea mai lunga aruncare facuta de un aruncator britanic cu o mulineta cu tambur fix. Este instructor acreditat si preda cursuri de casting pentru pescarii de crap, cursuri care se bucura de o enorma popularitate. Este consultant pentru Diem si Nash Tackle.

 • Note despre casting (2)

  Note despre casting (2)

  Articole 12 ianuarie 2016 0

  Un articol de teorie a castingului, in care Terry Edmonds analizeaza subiecte inedite, cum ar fi timing-ul aruncarii, controlul fortelor de frecare, dozarea efortului sau scurtarea lansetei in momentele de incarcare maxima.

  Mai mult »
 • Note despre casting (1)

  Note despre casting (1)

  Articole 03 ianuarie 2016 2

  Castingul este un domeniu in care detaliile de finete conteaza enorm. Celebrul aruncator de mare distanta Terry Edmonds discuta o serie de detalii pe care le considera importante, dintre care unele mai putin cunoscute publicului. 

  Mai mult »
 • Tehnica la distanta (2)

  Tehnica la distanta (2)

  Articole 31 mai 2013 2

  Terry Edmonds analizeaza toate elementele-cheie ale unei aruncari la mare distanta: viteza plumbului, acceleratia si forta, incarcarea blancului, transferul de energie. Nu in ultimul rand, sunt discutate importanta antrenamentului si masurile de siguranta. 

  Mai mult »
 • Tehnica la distanta (1)

  Tehnica la distanta (1)

  Articole 31 mai 2013 2

  Un tutorial pentru aruncarea standard peste cap, facut cu cea mai mare competenta de un expert absolut in domeniu, campionul national al Marii Britanii si detinatorul mai multor recorduri oficiale de mare distanta, Terry Edmonds. 

  Mai mult »
 • Inelul de plecare

  Inelul de plecare

  Articole 28 aprilie 2013 0

  Lansetele de mare distanta sunt echipate de obicei cu inel de plecare de 50mm, intr-o configuratie 50-16. E util acest inel de 50mm sau nu? Terry Edmonds, un profesionist al distantei, are o parere mai mult decat avizata pe acest subiect. 

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Normark BigFish