Victor Victor Costache

Victor Costache este un pescar specializat in pescuitul crapilor mari. Prefera lacurile cu un anumit grad de dificultate. Pasionat de aspectele tehnice, stiintifice ale pescuitului. Autor de articole pe diverse teme de pescuit la crap. Realizator al seriei de filme educative "Pescuitul crapului".

 • Increderea in nada

  Increderea in nada

  Articole 17 iulie 2019 1

  Ce inseamna sa ai incredere intr-o nada? Cum se castiga si cum se pastreaza increderea? Ce vina are nada pentru lipsa de rezultate - si ce merit are in obtinerea lor? Victor Costache discuta un subiect cu implicatii pentru multi pescari.

  Mai mult »
 • Testarea firelor

  Testarea firelor

  Articole 03 iunie 2019 3

  In domeniul firelor de pescuit, specificatiile tehnice nu corespund intotdeauna cu realitatea. Victor Costache testeaza parametrii cei mai importanti ai firelor intr-o serie de teste de laborator, in cadrul unui proiect sustinut de Marele Pescar.

  Mai mult »
 • Hit N' Run - primele impresii

  Hit N' Run - primele impresii

  Recenzii 07 mai 2019 0

  In primele partide ale sezonului, Victor Costache testeaza - cu rezultate foarte bune - produsele din noua gama de pop-up-uri si wafters Hit N' Run produsa de Dynamite Baits, de-a lungul a trei partide intense facute la Varlaam.

  Mai mult »
 • Pescuit la punct fix

  Pescuit la punct fix

  Articole 21 noiembrie 2018 2

  In pescuitul lansat, capacitatea de a pune montura cu precizie pe acelasi loc, de fiecare data, este un aspect care poate face diferenta in anumite partide. Victor Costache este un adept al pescuitului la punct fix si explica modul sau de lucru.

  Mai mult »
 • Korda Krank

  Korda Krank

  Recenzii 17 iunie 2018 0

  Korda Krank este unul dintre cele mai eficiente carlige de crap. Are o forma atipica, o mecanica foarte buna si prezinta marele avantaj ca raneste pestele mai putin decat alte carlige. Victor Costache il foloseste in majoritatea situatiilor.  

  Mai mult »
 • Fox Retreat+ 1 Man

  Fox Retreat+ 1 Man

  Recenzii 29 mai 2018 1

  Fox Retreat+ 1 Man este un cort care se remarca prin specificatiile interesante pe care le ofera. Desi se incadreaza in segmentul premium de pret, multi pescari sunt interesati de el. Dupa un sezon de folosire, Victor Costache face o analiza detaliata a cortului. 

  Mai mult »
 • Harti batimetrice

  Harti batimetrice

  Articole 16 ianuarie 2018 0

  Hartile batimetrice sunt un mod avansat de a studia lacurile pe care pescuim. Folosirea lor este inca prea putin cunoscuta de majoritatea pescarilor, dar odata cu perfectionarea sonarelor realizarea hartilor batimetrice a devenit mai accesibila ca oricand. 

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish