Victor Victor Costache

Victor Costache este un pescar specializat in pescuitul crapilor mari. Prefera lacurile cu un anumit grad de dificultate. Pasionat de aspectele tehnice, stiintifice ale pescuitului. Autor de articole pe diverse teme de pescuit la crap. Realizator al seriei de filme educative "Pescuitul crapului".

 • Momeli flotante in teste

  Momeli flotante in teste

  Articole 01 aprilie 2020 0

  Victor Costache testeaza o serie de pop-up-uri si wafters din gamele Dynamite Baits Hit N' Run si Premium (The Source si Complex-T) pentru a urmari comportamentul lor sub apa. Unele observatii rezultate din teste sunt surprinzatoare.

  Mai mult »
 • Ready-made sau home-made?

  Ready-made sau home-made?

  Articole 22 decembrie 2019 1

  Victor Costache discuta optiunile pe care pescarii de crap le au in materie de boilies: sa cumpere boiliesuri gata facute, sa si le faca singuri cu ingrediente si retete proprii sau sa apeleze la mixuri comerciale furnizate de producatorii de nada.

  Mai mult »
 • Preturi minime, performante maxime

  Preturi minime, performante maxime

  Articole 02 octombrie 2019 1

  La inceputul sezonului 2019, Victor Costache, sustinut de magazinul Marele Pescar, a avut initiativa de a testa stiintific, dupa o procedura bine stabilita, sute de fire monofilament de la diversi producatori. Rezultatele testelor ofera o perspectiva extrem de interesa ...

  Mai mult »
 • Increderea in nada

  Increderea in nada

  Articole 17 iulie 2019 1

  Ce inseamna sa ai incredere intr-o nada? Cum se castiga si cum se pastreaza increderea? Ce vina are nada pentru lipsa de rezultate - si ce merit are in obtinerea lor? Victor Costache discuta un subiect cu implicatii pentru multi pescari.

  Mai mult »
 • Testarea firelor

  Testarea firelor

  Articole 03 iunie 2019 3

  In domeniul firelor de pescuit, specificatiile tehnice nu corespund intotdeauna cu realitatea. Victor Costache testeaza parametrii cei mai importanti ai firelor intr-o serie de teste de laborator, in cadrul unui proiect sustinut de Marele Pescar.

  Mai mult »
 • Hit N' Run - primele impresii

  Hit N' Run - primele impresii

  Recenzii 07 mai 2019 0

  In primele partide ale sezonului, Victor Costache testeaza - cu rezultate foarte bune - produsele din noua gama de pop-up-uri si wafters Hit N' Run produsa de Dynamite Baits, de-a lungul a trei partide intense facute la Varlaam.

  Mai mult »
 • Pescuit la punct fix

  Pescuit la punct fix

  Articole 21 noiembrie 2018 2

  In pescuitul lansat, capacitatea de a pune montura cu precizie pe acelasi loc, de fiecare data, este un aspect care poate face diferenta in anumite partide. Victor Costache este un adept al pescuitului la punct fix si explica modul sau de lucru.

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish