Victor Victor Costache

Victor Costache este un pescar specializat in pescuitul crapilor mari. Prefera lacurile cu un anumit grad de dificultate. Pasionat de aspectele tehnice, stiintifice ale pescuitului. Autor de articole pe diverse teme de pescuit la crap. Realizator al seriei de filme educative "Pescuitul crapului".

 • Interpretarea sonarului

  Interpretarea sonarului

  Articole 03 ianuarie 2018 6

  Sonarele moderne pun la dispozitia pescarilor o tehnologie avansata, care ofera informatii cu un nivel de complexitate tot mai ridicat. Victor Costache face o analiza a tehnologiei sonarelor si posibilitatilor ei in pescuitul la crap. 

  Mai mult »
 • Haine impermeabile

  Haine impermeabile

  Articole 27 decembrie 2017 0

  Ce inseamna o haina cu adevarat impermeabila si respirabila si cum trebuie aleasa pentru a face fata in conditiile de pescuit? Ce detalii si specificatii tehnice trebuie urmarite? Victor Costache discuta toate aspectele unei alegeri corecte.

  Mai mult »
 • Lansete pe comanda

  Lansete pe comanda

  Articole 21 decembrie 2017 0

  Lansetele "custom", facute pe comanda, sunt un subiect mai putin cunoscut printre pescarii de crap din Romania. Avand o experienta bogata in domeniu, Victor Costache vorbeste despre domeniul vast al posibilitatilor de customizare.

  Mai mult »
 • Coleman Dual Fuel 533

  Coleman Dual Fuel 533

  Recenzii 16 decembrie 2017 1

  Coleman Dual Fuel 533 este un aragaz portabil de traditie in domeniul activitatilor outdoor, care si-a facut loc de multi ani si in echipamentul pescarilor de crap. Victor Costache discuta punctele tari si punctele slabe ale produsului.

  Mai mult »
 • Rebelcell 12v 50Ah

  Rebelcell 12v 50Ah

  Recenzii 13 decembrie 2017 1

  Rebelcell este un nume relativ nou in domeniul bateriilor performante pentru motoare electrice sau pentru sonare. Victor Costache analizeaza performanta modelului Rebelcell 12v 50Ah dupa doua sezoane de folosire.

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish