Victor Victor Costache

Victor Costache este un pescar specializat in pescuitul crapilor mari. Prefera lacurile cu un anumit grad de dificultate. Pasionat de aspectele tehnice, stiintifice ale pescuitului. Autor de articole pe diverse teme de pescuit la crap. Realizator al seriei de filme educative "Pescuitul crapului".

 • Korda Krank

  Korda Krank

  Recenzii 17 iunie 2018 0

  Korda Krank este unul dintre cele mai eficiente carlige de crap. Are o forma atipica, o mecanica foarte buna si prezinta marele avantaj ca raneste pestele mai putin decat alte carlige. Victor Costache il foloseste in majoritatea situatiilor.  

  Mai mult »
 • Fox Retreat+ 1 Man

  Fox Retreat+ 1 Man

  Recenzii 29 mai 2018 1

  Fox Retreat+ 1 Man este un cort care se remarca prin specificatiile interesante pe care le ofera. Desi se incadreaza in segmentul premium de pret, multi pescari sunt interesati de el. Dupa un sezon de folosire, Victor Costache face o analiza detaliata a cortului. 

  Mai mult »
 • Harti batimetrice

  Harti batimetrice

  Articole 16 ianuarie 2018 0

  Hartile batimetrice sunt un mod avansat de a studia lacurile pe care pescuim. Folosirea lor este inca prea putin cunoscuta de majoritatea pescarilor, dar odata cu perfectionarea sonarelor realizarea hartilor batimetrice a devenit mai accesibila ca oricand. 

  Mai mult »
 • Interpretarea sonarului

  Interpretarea sonarului

  Articole 03 ianuarie 2018 10

  Sonarele moderne pun la dispozitia pescarilor o tehnologie avansata, care ofera informatii cu un nivel de complexitate tot mai ridicat. Victor Costache face o analiza a tehnologiei sonarelor si posibilitatilor ei in pescuitul la crap. 

  Mai mult »
 • Haine impermeabile

  Haine impermeabile

  Articole 27 decembrie 2017 0

  Ce inseamna o haina cu adevarat impermeabila si respirabila si cum trebuie aleasa pentru a face fata in conditiile de pescuit? Ce detalii si specificatii tehnice trebuie urmarite? Victor Costache discuta toate aspectele unei alegeri corecte.

  Mai mult »
 • Lansete pe comanda

  Lansete pe comanda

  Articole 21 decembrie 2017 0

  Lansetele "custom", facute pe comanda, sunt un subiect mai putin cunoscut printre pescarii de crap din Romania. Avand o experienta bogata in domeniu, Victor Costache vorbeste despre domeniul vast al posibilitatilor de customizare.

  Mai mult »
 • Coleman Dual Fuel 533

  Coleman Dual Fuel 533

  Recenzii 16 decembrie 2017 2

  Coleman Dual Fuel 533 este un aragaz portabil de traditie in domeniul activitatilor outdoor, care si-a facut loc de multi ani si in echipamentul pescarilor de crap. Victor Costache discuta punctele tari si punctele slabe ale produsului.

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Normark BigFish