Vlad Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

 • Interviu cu Cristian Pinzaru

  Interviu cu Cristian Pinzaru

  Interviuri 21 noiembrie 2017 3

  Cristian Pinzaru e un pescar caruia lacul Varlaam, unde petrece 40-50 de zile pe sezon, i-a devenit in ultimii ani o a doua casa. Confruntarea cu lacul l-a facut sa evolueze ca pescar, iar in final, a ajuns si la trofeele asteptate.

  Mai mult »
 • Shimano Ultegra CI4+ XTB

  Shimano Ultegra CI4+ XTB

  Recenzii 30 ianuarie 2017 2

  Shimano Ultegra CI4+ 14000 XTB, actualul model de top al celei mai populare serii de mulinete Shimano, este desfacut si analizat de Mugurel Adascalitei la nivel de constructie si angrenaje.

  Mai mult »
 • Retete de boilies

  Retete de boilies

  Articole 14 decembrie 2016 2

  Scurta istorie a boiliesurilor de tip "fishmeal" - pe baza de fainuri de peste - din perspectiva unor retete create de pescari englezi celebri, intre care si o reteta de importanta istorica.

  Mai mult »
 • Shimano Ultegra XTD

  Shimano Ultegra XTD

  Recenzii 16 aprilie 2016 1

  Noua mulineta Shimano Ultegra 14000 XTD este acum disponibila pe piata din Romania. Mugurel Adascalitei face o analiza a mulinetei, ilustrata cu imagini in premiera ale angrenajelor.

  Mai mult »
 • Shimano Speedcast XT-B

  Shimano Speedcast XT-B

  Recenzii 03 februarie 2016 7

  Mugurel Adascalitei desface pentru CarpOnline noua mulineta de crap Shimano Speedcast XT-B 14000 si o analizeaza la nivel de specificatii, materiale, constructie si angrenaje. 

  Mai mult »
 • Farfuria cu boilies

  Farfuria cu boilies

  Articole 23 decembrie 2015 0

  Doua lucruri li se reproseaza frecvent boiliesurilor: ca sunt scumpe si ca ai nevoie de cantitati mari. Ambele sunt gresite. Nu numai ca se pot produce  boiliesuri bune la preturi mici, dar se si poate prinde crap frumos cu nadiri economice. In special crap mare.

  Mai mult »
 • Interviu cu Lee Jackson

  Interviu cu Lee Jackson

  Interviuri 20 decembrie 2015 2

  Cu un CV impresionant, din care fac parte un titlu de campion national, sute de aparitii in filme, reviste si carti, o galerie de trofee si numeroase colaborari cu firme de elita, Lee Jackson vorbeste despre cel mai dificil proiect in care s-a angajat vreodata

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish