Vlad Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

 • Trakker Puffa

  Trakker Puffa

  Recenzii 09 decembrie 2013 0

  Trakker Puffa este o jacheta de vreme rece, umpluta cu puf, extrem de usoara si cu o eficienta termica excelenta. Materialul exterior al jachetei este Pertex Quantum, material respirabil, cu o textura foarte placuta.

  Mai mult »
 • Varlaam

  Varlaam

  Lacuri 12 noiembrie 2013 17

  La 25km de Bucuresti, Vlad Pavlovici descopera un lac fabulos, cu crapi capitali, ape limpezi, traversate de lebede, si cu peisaje picturale, decupate dintr-un parc englezesc. Numele acestui lac complet surprinzator - Varlaam.

  Mai mult »
 • Furtuna la Periprava

  Furtuna la Periprava

  Articole 13 octombrie 2013 5

  Cod portocaliu de furtuna. La inceput de octombrie, dupa cinci zile si cinci nopti de conditii extreme, cu frig, ploaie torentiala si vant de 40-50km la ora, Vlad Pavlovici gaseste crapii mari pe Bazinul 8 de la Periprava. 

  Mai mult »
 • Select Hook-Baits

  Select Hook-Baits

  Recenzii 21 august 2013 0

  Boiliesurile critic echilibrate de la Select Baits, rulate pe mix de boilies cu granule de pluta, sunt o formula de succes pentru peste mare, dar pot fi adaptate si la pescuitul de viteza, prin aditivarea suplimentara cu arome, indulcitori sau dipuri. 

  Mai mult »
 • Teiu

  Teiu

  Lacuri 11 august 2013 1

  La 35km de Pitesti, asezat intre lanuri de cereale, Teiu e un carpodrom pictural si cochet, care poate oferi trasaturi de ciortan pe banda rulanta, dar care contine si destule exemplare de doua cifre, pe care merita sa le cauti. 

  Mai mult »
 • Shimano Tribal XS1

  Shimano Tribal XS1

  Recenzii 10 august 2013 18

  Shimano Tribal XS1 Intensity e o lanseta de distanta cu o constructie solida si un finisaj elegant. Echipata modern, are o actiune complexa, care se adapteaza la orice solicitare. Dupa teste care au durat 30 de zile, Vlad Pavlovici e impresionat de performanta lansetei.

  Mai mult »
 • Partiblend

  Partiblend

  Recenzii 29 iulie 2013 0

  Partiblend e cea mai buna nada pe care probabil ca inca n-ati folosit-o si e printre putinele la care notiunea de "atractie instantanee" chiar are sens. Greu de inteles cum a putut sa treaca neobservat un produs atat de ieftin, dar atat de eficient!

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish