Vlad Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

 • Thaumatin-B

  Thaumatin-B

  Recenzii 22 iulie 2013 0

  Thaumatin-B de la Essential Baits este unul dintre cei mai buni indulcitori de pe piata nadelor. Natural, intens, proteic, solubil si rezistent la fierbere, este ideal ca aditiv de gust si este recomandat pentru seminte si pentru boiliesuri. 

  Mai mult »
 • Trakker NXG

  Trakker NXG

  Recenzii 28 iunie 2013 1

  Ca design, functionalitate si rezistenta in timp, gama de bagajerie Trakker NXG e printre cele mai bune si mai elegante dintre toate gamele de bagajerie disponibile in acest moment, de la orice firma. Vlad Pavlovici a testat-o in ultimii ani si o recomanda.

  Mai mult »
 • Carlige ACE

  Carlige ACE

  Recenzii 28 iunie 2013 1

  Primele impresii asupra noilor carlige produse de ACE. O serie de sapte modele, care acopera toate tipurile de monturi, usoare, bine lucrate, ambalate spectaculos si exceptional de ascutite. Abia aparute, sunt asteptate cu interes de public.

  Mai mult »
 • Balastiera cu crapi

  Balastiera cu crapi

  Articole 28 iunie 2013 15

  La marginea Bucurestiului, Vlad Pavlovici descopera o balastiera veche, cu aspect de parc englezesc, si face o partida de proba pentru a cauta exemplarele de crap mare. Crapii nu se predau insa deloc usor, iar lacul ridica probleme neasteptate. 

  Mai mult »
 • Horgesti

  Horgesti

  Lacuri 24 mai 2013 3

  Ascuns intre dealuri blande, intr-un peisaj pastoral, Horgesti este un lac al crapilor mari. Dreptunghiular si fara structuri, lacul pare sa fie simplu de abordat la prima vedere, dar ascunde nuante subtile pe care le descoperi in timp. 

  Mai mult »
 • Trakker Armo

  Trakker Armo

  Recenzii 07 mai 2013 4

  Putine corturi sunt privite cu atata simpatie ca Trakker Armo. In Anglia, mai are putin si devine obiect de cult pentru pescarii de crap. Design inovator, constructie solida, simplitate de folosire, material Aquatexx. Aflati mai multe din recenzia lui Vlad Pavlovici.

  Mai mult »
 • Select Baits Meat & Fish

  Select Baits Meat & Fish

  Recenzii 01 mai 2013 1

  Pe o piata dominata de boiliesurile cu arome de squid, Meat & Fish ocupa un loc foarte onorabil, cu capturi numeroase si deloc mici pe ape din toata tara, in concursuri si in afara lor. Vlad Pavlovici discuta boiliesurile Meat & Fish. 

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish