CarpOnline.ro

Forum - Revista online de pescuit la crap
Acum este Vin Noi 01, 2024 1:52 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 81 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Chiroiu 4
MesajScris: Lun Dec 02, 2013 12:39 pm 
Aveam cateva (o harta a locului) cu pontonul 6! Daca le gasesc le postez cu placere.
O zi buna.

Sus

MesajScris: Lun Dec 02, 2013 2:08 pm 
Neconectat

Intentionez ca anul acesta sa pescuiesc aceasta balta mai intens, anul trecut am facut o partida si am ramas foarte placut surprins. Ma interesa si zona fara gatatura daca tine peste si daca are zone bune de pescuit. De asemenea m-ar interesa informatii despre pontonul 3 5 si 6. Pe ponton 4 am pescuit si cat de cat mai stiu locul. Foarte interesante pozele.

Sus

MesajScris: Lun Dec 02, 2013 3:19 pm 
Matei, pana gasesc hartile, iti pot spune cate ceva despre pontonul 6:
- la 40 m de ponton este o padure de cocioace (cam 4 m latime), iti poti da seama daca te uiti in stanga unde se termina stuful, ca si directie cum ar veni pe sub apa.
- ca si directii de pescuit:
= in dreapta langa stuf, are multa agatatura dar tine peste, mai ales noaptea apar trasaturile. In dreapta acestei zone este o mica padure de copaci scufundati, mare atentie in zona asta: intr-o partida in 2010, un prieten de-al meu Gabi Enache a lasat peste treizeci de plumbi, deci obligatoriu fire groase (peste 0,40) si montura cu plumb pierdut. Daca ai barca si te lasa sa o folosesti ar fi mai bine!
= in stanga fata cam la 90 - 100 m sunt doua zone langa stuf, se vad clar.
= cum stai pe ponton, drept in fata, la 120 - 130 m este o zona buna pentru dat izolat, adica trei lansete in stanga si una izolata in dreapta.
= poti incerca si pe canal la o distanta de 60 - 80 m, poti avea surprize de proporti.
Ideea este sa le arunci - plantezi langa stuf. De nadit numai cu boiliesuri, la carlig critic echilibrate. Am observat multi pescari care au pescuit acolo, dupa momentul aruncarii mai recuperau fir din mulineta, total gresit - se agata cu siguranta. La multe trasaturi trebuie slabit firul, obisnuiam sa punem lanseta la loc pe rodpod, pentru a lasa pestele sa iasa singur din agatatura. Apropos, la anul daca se va putea, mi-ar place sa facem cateva partide impreuna! Sigur, sunt multe de povestit, dar trebuie sa te adaptezi din mers cum se zice, este o balta schimbatoare.

Sus

MesajScris: Lun Dec 02, 2013 3:25 pm 
Matei, ca si tinta de reusita, sa-i spun asa, poate fi Violeta, o crapoaica trecuta putin de 20kg si care a fost introdusa in balta de George Alexandru la 26 Mai 2011 cu ocazia unei mici serii de populari de pesti cu greutati cuprinse intre 13-16kg.

Fişiere ataşate:
DPP_0356.jpg
DPP_0356.jpg [ 49.6 KiB | Vizualizat de 9036 ori ]
Sus

MesajScris: Lun Dec 02, 2013 4:17 pm 
Neconectat

Mi-ar placea sa te insotesc si sa bem o bere pe malul lacului :). In legatura cu pestele din imagine ce sa zic, e un vis deocamdata pentru mine. Ca sa prinzi un asa peste pe un asemenea lac cred ca trebuie sa stai minim 150 de zile pe balta sau sa ai un noroc imens. Anul trecut cand am fost, colegul de pe ponton 5 a avut foarte multe trasaturi, a prins si 2 pesti peste 10 kg.

Toata lumea m-a avertizat de agataturile de pe Chiroiu, dar eu unul am pierdut doar o montura acolo in 48 de ore, iar asta s-a datorat unui peste parcat. Intr-adevar am pescuit decat pe ponton 4, dar la anul promit ca vin pregatit. Pana atunci strang plumbi, ace si alte nimicuri.

Sus

MesajScris: Lun Dec 02, 2013 10:23 pm 
Neconectat

@mniteanu
La anul, daca vrei sa bei bere cu cineva pe Chiroiu , ma gasesti din martie pana in noiembrie! Apropos, ce boiliesuri a folosit prietenul tau cand a pescuit pe pontonul 5 ? Nu te amagi ca nu ai agatat foarte mult pe pontonul 4, e pontonul cu cea mai putina agatatura, si cel pe care se potriveste cel mai bine dintre toate o nadire extinsa ca sa prinzi bine, eu in doua partide in prima zi pe el nu am prins decat maxim un peste, iar incepand cu ziua a doua am prins bine rau.
@kepsa
Tu ai fost la pescuit pe Chiroiu in 2013 ? ca din ce povestesti despre pontonul 6 se potriveste mai degraba cu realitatea de acum doi ani...

Sus

MesajScris: Mar Dec 03, 2013 8:55 am 
Neconectat

El a dat cu carptec de la dynamite baits, cel de squid. Lasa-mi nr de telefon pe privat si cu siguranta ne vedem pe balta anul asta.

Eu unul nu prea as vrea pe pontoane pentru ca nu prea mi-a placut faza cu soarele care te cam bate in cap toata ziua, dar sunt putine locuri pe balta unde sa poti pescuii si sa ai si umbra. Merita mult mai multa atentie din partea noastra aceasta balta decat are acum.

Sus

MesajScris: Mar Dec 03, 2013 10:14 am 
Neconectat

Si pontonul 3 este o chestie buna ...pe el am pescuit anul asta de cateva ori ....
Are locuri bune peste tot in fata ....eu am dat perpendicular pe ponton catre 2 ciufuri de stuf ..pe la 70 m ....cu cat mai aproape de "ciuf" cu atat mai bine tragea .....
Mai este un loc cam la "ora 10" fata de ponton dar trebuie sa dai tare ...sunt vreo 120 m ....un stuf iesit in evidenta ...si apa e adanca acolo ...in jur de 3m ...

Si in stanga mai sunt agataturi dar acolo nu am avut curaj sa dau desi am inteles ca in cadrul unui concurs intre membrii clubului de-acolo s-a prins bine in stanga pontonului ....

Oricum anul viitor Chiroiu va fi o tinta interesanta ....este o balta care se preteaza foarte bine la pescuitul gen "stalking"...doar ca trebuie sa ai rabdare si inspiratie in alegerea locurilor....
Avand in vedere pretul, oamenii care ingrijesc locul, peisajul si nu in ultimul rand pestii....Chiroiu este o balta perfecta ....
Daca s-ar lasa si cu barca ( asa cum a fost cand s-a deschis in 2009) ar fi mult mai bine atat din p de v al pescuitului cat si pentru protectia pestilor ....asta in conditiile in care cei care vin la pescuit C&R sa fie bine monitorizati ...;);)....

Ne vedem pe Chiroiu 4 la anu ....
Fire intinse

Sus

MesajScris: Mar Dec 03, 2013 10:21 am 
Neconectat

Daca s-ar lasa si cu barca ( asa cum a fost cand s-a deschis in 2009) ar fi mult mai bine atat din punctul de vedere al pescuitului cat si pentru protectia pestilor ....asta in conditiile in care cei care vin la pescuit C&R sa fie bine monitorizati ...;);)....

De ce, nu e permisa barca?
E halucinant ce aud. Stiu ca e o balta cu foarte multa agatatura, unde, din punctul meu de vedere, barca ar trebui sa fie obligatorie.
Care e motivul pentru care barca e interzisa?

Sus

MesajScris: Mar Dec 03, 2013 10:24 am 
Neconectat

Atasez si doua poze ale celui mai mare crap prins de noi la Chiroiu ...prins de Daniel Tudor ..in mai 2011 ...dupa 48 ore de ploi si furtuna ...scos dupa 40 minute de dril ( in conditiile in care a folosit fir de 0,40)..a avut 15,300 kg ....si a plecat inapoi ...oare s-o mai fi ingrasat si el ???

Fişiere ataşate:
SAM_0947.JPG
SAM_0947.JPG [ 231.04 KiB | Vizualizat de 8986 ori ]
SAM_0955.JPG
SAM_0955.JPG [ 251.5 KiB | Vizualizat de 8986 ori ]
Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 81 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2