Si pontonul 3 este o chestie buna ...pe el am pescuit anul asta de cateva ori ....
Are locuri bune peste tot in fata ....eu am dat perpendicular pe ponton catre 2 ciufuri de stuf ..pe la 70 m ....cu cat mai aproape de "ciuf" cu atat mai bine tragea .....
Mai este un loc cam la "ora 10" fata de ponton dar trebuie sa dai tare ...sunt vreo 120 m ....un stuf iesit in evidenta ...si apa e adanca acolo ...in jur de 3m ...
Si in stanga mai sunt agataturi dar acolo nu am avut curaj sa dau desi am inteles ca in cadrul unui concurs intre membrii clubului de-acolo s-a prins bine in stanga pontonului ....
Oricum anul viitor Chiroiu va fi o tinta interesanta ....este o balta care se preteaza foarte bine la pescuitul gen "stalking"...doar ca trebuie sa ai rabdare si inspiratie in alegerea locurilor....
Avand in vedere pretul, oamenii care ingrijesc locul, peisajul si nu in ultimul rand pestii....Chiroiu este o balta perfecta ....
Daca s-ar lasa si cu barca ( asa cum a fost cand s-a deschis in 2009) ar fi mult mai bine atat din p de v al pescuitului cat si pentru protectia pestilor ....asta in conditiile in care cei care vin la pescuit C&R sa fie bine monitorizati ...
;)....
Ne vedem pe Chiroiu 4 la anu ....
Fire intinse