CarpOnline.ro

Forum - Revista online de pescuit la crap
Acum este Mar Mai 30, 2023 3:33 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Mesaj
MesajScris: Mar Iul 07, 2020 7:54 pm 
Neconectat

foarta buna ideea. multa sanatate si fire intinse.

Sus

MesajScris: Mar Feb 23, 2021 10:45 pm 
Neconectat

Buna ziua.
Referitor la Addarome comercializat de Doctor Fishing, este cumva asemanator cu cel de la FeedStimulants?

Multumesc.

Sus

MesajScris: Lun Mar 27, 2023 11:44 am 
Neconectat

cine ma lamureste va rog (cei care ati folosit bineinteles).
in descrierea handy pack de la sticky baits krill avem asa: "Mixul Pure Krill este comercializat in varianta Handy-Pack, in pachete ce contin 5kg mix si 250ml lichid nutritiv de krill. Asa cum recomanda producatorul, pentru a va rula singuri boiliesurile nu trebuie decat sa adaugati la componentele din pachet, 45 oua de marime medie (pt boiliesuri fierte), sau 2,25 litri de solutie lapte de porumb ( pentru solubile)".
in descrierea cloudy krill liquid avem asa: Dozajul recomandat se inscrie in intervalul 10-20ml/kg mix.
care-i dozajul corect pina la urma?

Sus

MesajScris: Mar Mar 28, 2023 1:26 pm 
Neconectat

ovideli scrie:
cine ma lamureste va rog (cei care ati folosit bineinteles).
in descrierea handy pack de la sticky baits krill avem asa: "Mixul Pure Krill este comercializat in varianta Handy-Pack, in pachete ce contin 5kg mix si 250ml lichid nutritiv de krill. Asa cum recomanda producatorul, pentru a va rula singuri boiliesurile nu trebuie decat sa adaugati la componentele din pachet, 45 oua de marime medie (pt boiliesuri fierte), sau 2,25 litri de solutie lapte de porumb ( pentru solubile)".
in descrierea cloudy krill liquid avem asa: Dozajul recomandat se inscrie in intervalul 10-20ml/kg mix.
care-i dozajul corect pina la urma?

Cred ca este vorba de produse diferite. Lichidul nutritiv de krill din pachetul pentru boilies sigur mai contine si alte ingrediente.

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Ora este UTC + 2