Cristian Halmi scrie:
Va multumesc pentru sfaturi!
Am facut mici modificari la reteta
Faina hering 300g
Faina krill 75g
Faina predigerata 75g
GLM 25g
CLO 175g
Megablend red 75g
Robin red 100g
WPC 75g
Vitamelo 50g
Faina varec 50g
Sunt foarte multumit de rezultat (gust , textura ,miros)
Diferente mari la rulare nu am observat
Mixul se ruleaza perfect pana in momentul in care masa devine uleioasa dupa care aluneca sub forma de pernute din masa
Poate ar ajuta sa rulez mixul cu o parte lichida care nu contine ulei de somon
Sezonul acesta am folosit mixul Shellfish b5 de la Essential baits rulata dupa reteta producatorului sí s-a comportat la fel
Eu la mixul asta as scoate vitamelo, si as pune la Megablend sau CLO, seamana foarte tare cu un mix cu care am pescuit pana acum cativa ani, prinzator, insa la partea lichida foloseam 300ml ( ou sau lapte si apa ) plus parte lichida activator 100 ml, deci in total 400ml, lasam jumatate de ora sa traga apoi se rulau perfect, este adevarat ca la al 5 lea kg de rulat mai stropeam masa cu spray de patiserie
cu respect,