CarpOnline.ro

Forum - Revista online de pescuit la crap
Acum este Joi Mar 28, 2024 12:19 pm

Ora este UTC + 2




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Semisolubile
MesajScris: Vin Aug 02, 2019 3:37 pm 
Neconectat

Membru din: Sâm Apr 07, 2018 8:32 am
Mesaje: 3
Salutare, este cineva care poate sa ma lumineze în legătură cu boiles urile semisolubile? Solubile și fierte fac și eu dar semisolubile nu am idee cum se fac, deși am cautat destul de mult pe net. Mulțumesc!


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Semisolubile
MesajScris: Vin Aug 02, 2019 9:05 pm 
Neconectat

Membru din: Vin Oct 18, 2013 7:47 pm
Mesaje: 254
Personal, vad rezolvarea in a face boiliesuri fierte dar cu un procent mai ridicat de fainuri solubile, undeva in zona 25-30%.


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Semisolubile
MesajScris: Sâm Aug 03, 2019 8:05 am 
Neconectat

Membru din: Sâm Apr 07, 2018 8:32 am
Mesaje: 3
Ar putea fi o idee, dar cred ca ar fi greu de rulat,.


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Semisolubile
MesajScris: Dum Aug 04, 2019 8:43 pm 
Neconectat

Membru din: Sâm Apr 07, 2018 8:32 am
Mesaje: 3
Nu ma ajuta nimeni?


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Semisolubile
MesajScris: Lun Aug 05, 2019 1:28 am 
Neconectat

Membru din: Mie Dec 02, 2015 5:45 pm
Mesaje: 180
Buna,incearca sa folosesti pudra de ou si lapte de porumb in diferite cantitati.Trebuie multe incercari,teste,timpul de uscare,tipul de mix,toate au legatura intre ele.Mai multe pe privat.Numai bine!


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 11 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la: