10% Pre-digerata nu poate sa facă rău. Dar cum ai si alte ingrediente solubile, trebuie lăsat foarte mult aluatul înainte sa rulezi, minim 6h, in plus in frigider daca se poate (chiar daca îl bagi in punga si-l etanșezi bine vei avea un miros deosebit de care vei scapă cu greu) 10% sau mai mult un pic, se poate pune din punctul meu de vedere intr-un mix tip bird food si daca vrei proteina lactica înlocuiești WPC cu caseina. Despre betaina: 2% in mix îți garantez ca nu poți sa-l amesteci corect. Betaina este un atractant bun. O sa pui întrebarea, daca este așa de ce nu punem 10%! Pentru mine este o cutuma, discuția este veche de vreo 25 ani si am luat-o ca atare, pentru ca persoana mi-a livrat tot timpul informații corecte si folositoare (este vorba de Acibetul furajer care are o betaina inclusa; se spune ca o cantitate mare de betaina poate avea efectul contrar) De aceea eu mă feresc sa pun mai mult de 3% si in partea lichida ca sa se distribuie uniform. Totuși admit ca pot sa greșesc! Ulei, am pus si eu, nu am sesizat vreo îmbunătățire din punctul meu de vedere, deoarece: noi pescuim pe locuri cunoscute, unde am prins. Iți trebuie mult timp de pescuit încât sa-ti dai seama daca rețeta ta funcționează (afirmația nu-mi aparține, nu este o cutuma, este un lucru real cu care sunt total de acord pentru ca este verificata pe pielea mea) pentru ca sunt minim alți 100 de factori schimbători de care depinzi. Si de aici încep discuțiile de genul ca am dat 60kg si altul a prins cu Decatlon, sau bile făcute artizanal la 30 lei!
|