Va salut cu drag! Recent am inceput sa imi fac singur boiliesurile dupa o reteta putin modificata a dl. Calin Visoianu, timpul de fierbere este undeva la 120 sec dar mijlocul inca ramane coca. Problema pe care o intampin este ca sunt foarte foarte uscate la suprafata ( voi atasa foto). Ca idee, in reteta am undeva la 30% faina de peste ( 20 lt, 5% predigerata si 5% faina de squid). Wpc60 (nu am gasit 80) este undeva la 7.5%, 10% robin red, 10% clo si 5% meggablend red, semolina si soya 10%, super red 5%, brocacell 5%, iar restul atractanti (glm, betaina, chilly). As vrea niste sfaturi, ce as putea face sa iasa niste bile ferme, ma gandeam sa adaug plasma de sange, ar rezolva problema fierberii, dar nu stiu ce e cu acea crusta. Orice sfat e bine venit! PS: nu pot atasa foto datorita marimii fisierului.
|