Florin Dinu scrie:
Mie imi place textura bilelor tale foarte mult.
Ce fel de pastoncino folosesti?
Eu as folosi reteta ta fara faina de peste dar cu mixul acela de condimente si pastoncino.
La partea lichida as merge simplu, CSL + melasa 50/50, indulcitor 10, ulei 10, aroma 10 si restul apa cu lapte de porumb sau amidon cu gelifiere la rece 10% + apa rece.
As folosi bilele la partidele scurte de 24h.
Salut,
Am folosit pastoncino din comert - Ovomix Rosso la care am adaugat condimente picante.
La inceput mirosea cam ciudat insa dupa ce l-am lasat un timp intr-o galeata stransa bine intr-o punga mirosul a devenit dulce picant. Miroase foarte bine.
pilbak levente scrie:
@Inoutmilitaru exact la varianta asta ma gandeam si au sa combin prima ta reteta cu 20-30% fainuri de peste
Salut,
Daca te gandesti sa folosesti reteta ti-as recomanda sa folosesti in loc de Nectarblend, CLO.
Dupa cum spuneam in discutia cu Vlad am testat pe 100 grame de mix folosind 40% faina de peste, 50% mixul birdfood si 10% mixul picant.
Am rulat bile pentru carlig cu mana si au iesit ok. Sincer nu ma astetpam sa se lege asa de bine.
De asemenea din primul mix cu faina de peste (20% faina de peste) am dipuit bilele pentru carlig.
Arata si miros foarte bine. O sa revin cu poze.
Ionut