darius scrie:
La toate monturile mele folosesc ,,varteje rapide'', ma ajuta mult la schimbarea rapida a forfacului.
Problema este ca am patit sa pierd pesti in drilluri din cauza ruperii ,,cuisorului'' de la vartej.
Folosesc doar varteje de la Fox sau Pb, asta dupa ce am patit aceiasi problema si cu Gardner sau alti producatori.
Inainte de un concurs fac toate monturile cu materiale noi, deci nu se pune problema de uzura in timp. Aceasta problema o intampin mai ales cand folosesc saculeti solubili, chiar daca incerc sa atenuez socul la contactul cu apa. Am incercat sa folosesc si alte solutii cum ar fi agrafe rapide, dar nu pot sa folosesc varnisurile siliconice anti-tangle si creste riscul incurcarii la o lansare in forta.
Aveti cumva o alta recomandare sau o alta solutie la fel de practica ? Este stresant sa vezi vartejul rupt si sa pierzi pesti, chiar daca se intampla mai rar, deja imi pierd increderea.
Daca foloseai varteje de la Fox,atunci nu mai erai nevoit sa deschizi acest topic!Si mai zici ca participi si la concursuri!!!
On topic: Darius, iti recomand sa incerci si varianta asta, buna si mult mai ieftina: