Pentru amuzament: ce rețete folosesc cunoștințele mele din Franța (va garantez ca prind de rup in bălțile lor din spatele blocului care au o mare densitate de crap 40-70kg de crap, dar nu mai mari de 4kg, in 12 ore, 6-10kg de bile) Folosiți Google translate
Farine de Frolic este mâncare de câine (boabele cele mai ieftine de la ei) pe care o dau prin râșnita
Farine de Lupin este o faina dintr-o planta mediteraneeana
https://www.1max2peche.com/recette-de-b ... son-colza/http://www.pecheurdumorin.fr/2014/04/on ... carpe.htmlhttp://www.blog-de-la-carpe.com/recette ... uillettes/Ce folosesc ei mai des:
300g faina porumb (atenție nu este mălai sau mălai grisat)
200g de faina de grâu de patiserie
250g de faina de soia (45-50% proteina)
150g de lapte praf
100g faina de cânepa
Parte lichida:
50ml de soupe de sauce de nuoc mam (ei o găsesc sosul la magazinele asiatice) este :
1. 6 linguri (sau lingurițe) de sos de peste
2. 3 linguri zahar
3. 18 linguri de apa plata
4. Un morcov mediu ras
5. Usturoi zdrobit 20g
6. Cuișoare
Le lasi 2 zile la macerat in frigider
10ml aroma fructa
8-10 oua
Cea mai prinzătoare de pești un pic mai mari
450g de LT ce-o fi (sigur nu este 94)
250g faina de porumb
250g de faina de grâu de patiserie
25g de paprika
25g de RAS EL hanout asta este o chestie picanta marocana (se pune in cușcuș) scorțișoară, chimen, coriandru, piper negru, ghimbir si sare
Partea lichida:
10 oua medii
50-100ml de zahar lichid
2 lingurițe de sare
Aroma căpșuni după gust
CAM ASTEA SUNT RETETELE de acolo unde BALTA are CRAP