badeagabriel scrie:
Vlad Pavlovici scrie:
Mixul ar trebui sa se ruleze bine, dar daca totusi ai dificultati la rulare sau vrei ca boiliesurile sa fie mai tari poti sa introduci 50g de pudra de ou sau alt liant (scazand 50g de la CLO).
.
Am citit in descriera produsului Whole Egg Protein Powder de la Sticky ceva de genul: 10g de pudra de ou reprezinta echivalentul unui ou de marime medie.
Pentru bilele tari, in cazul in care folosesc 50g de pudra de ou pot sa diminuez numarul de oua folosite sau chiar sa nu le mai pun in partea lichida ?
Pentru bilele fierte, inlocuiesti pur si simplu 50g de CLO cu pudra de ou, cum zicea si Vlad; nr. de oua necesar rularii nu cred ca se va schimba din cauza aceasta.
Exista si varianta in care, in loc de oua sa folosesti pudra de ou diluata in apa, personal nu am rulat bile in acest fel si nu as putea emite o parere.