Despre nade cu Ian Moore

Data: 23 aprilie 2013 0 comentarii

INCEPUTURI

 

CarpOnline: Ian, cum s-a format CC Moore ca firma de nada?

Ian Moore: La origine, CC Moore & Co s-a format cu aproximativ 300 de ani in urma, ca producator de furaje. Tatal si unchiul meu au introdus in activitatea firmei, acum 25 de ani, produse pentru hrana cailor, pasarilor si animalelor de companie.

Interviu Ian Moore 1

Eu am intrat in firma la mijlocul anilor 90, ca vanzator si consultant, lucrand cu fermele care aveau ca profil industria lactatelor. Era un subiect fara legatura cu interesul meu pentru pescuitul la crap, dar lucrurile pe care le-am invatat despre nutritia animala, evaluarea unui produs nutritiv si procurarea si folosirea celor mai bune ingrediente aveau sa-mi fie utile mai tarziu, la productia de nada.

Interviu Ian Moore 4

La sfarsitul anilor 90, firma continua sa se dezvolte si si-a extins gama de produse pentru hrana pasarilor si animalelor. Cativa pescari din zona au descoperit diverse lucruri pe care le puteau folosi la crap si care puteau fi cumparate la preturi bune. Ca pescar de crap, mi-am dat seama repede ca asta s-ar putea sa fie o oportunitate pentru CC Moore, ca firma de nada care sa se adreseze pentru inceput pescarilor locali. Avand deja o retea larga de furnizori pentru materii prime si ingrediente, ne era usor sa includem in oferta firmei si produse care sa fie folosite ca nada. Aveam avantajul ca noi puteam cumpara oricum produsele respective in cantitati mari si, ca atare, pretul final pentru cumparator era mic, ceea ce ne-a facut sa devenim competitivi si populari. Produsele erau de cea mai buna calitate, iar preturile erau cu mult sub cele ale altor firme de nada. De aici a plecat totul.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma