INTERVIURI
 • Interviu cu Cristian Pinzaru

  Vlad Pavlovici

  Interviu cu Cristian Pinzaru

  Cristian Pinzaru e un pescar caruia lacul Varlaam, unde petrece 40-50 de zile pe sezon, i-a devenit in ultimii ani o a doua casa. Confruntarea cu lacul l-a facut sa evolueze ca pescar, iar in final, a ajuns si la trofeele asteptate.

  Mai mult >>
 • Aventura la Pelagicevo

  CarpOnline

  Aventura la Pelagicevo

  Un interviu cu Madalin Barnea despre pescuitul la Pelagicevo, celebrul lac din Bosnia cu capturi capitale. Alegerea locului de pescuit, nade si strategii de nadire, intamplari memorabile si crapi care te lasa fara cuvinte.

  Mai mult >>
 • Interviu cu Bogdan Dragan

  CarpOnline

  Interviu cu Bogdan Dragan

  Bogdan Dragan are un palmares competitional iesit din comun: este multiplu campion national, vicecampion mondial pe echipe si campion mondial la individual. Este producatorul nadelor BD Baits. CarpOnline i-a solicitat un interviu pe tema constructiei boiliesurilor.

  Mai mult >>
 • Select Baits

  CarpOnline

  Select Baits

  La inceputul sezonului 2011, aparea pe piata Select Baits, o firma cu produse de calitate si o strategie de promovare atipica. Se implinesc cinci ani de la debutul firmei, ocazie cu care CarpOnline a realizat un interviu cu proprietarul ei, Marian Oprea.

  Mai mult >>
 • Intalnire cu un lac nou

  CarpOnline

  Intalnire cu un lac nou

  Din doar doua partide pe Varlaam, Claudiu Popa a devenit unul dintre pescarii de succes ai lacului, prinzand trofee de peste 20kg de fiecare data, in conditiile in care Varlaam este celebru pentru dificultate.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish