INTERVIURI
 • Q&A cu Bill Cottam

  Vlad Pavlovici

  Q&A cu Bill Cottam

  Reteta originala de Techni-Spice, conceperea si testarea unui boilies, preferintele publicului si influenta reclamei, nade si strategii pentru peste mare - acestea sunt cateva dintre subiectele discutate aici de Bill Cottam.

  Mai mult >>
 • Sectorul B (2)

  CarpOnline

  Sectorul B (2)

  Stefan Oancea, Gabriel Calin si Pompiliu Mihai discuta in detaliu strategiile de abordare ale sectorului B de la Varlaam, un lac mai dificil decat pare la prima vedere, care a produs deja crapi mari, dar e inca insuficient cunoscut.

  Mai mult >>
 • Sectorul B (1)

  CarpOnline

  Sectorul B (1)

  Sectorul B continua sa fie zona cea mai putin cunoscuta si abordata a lacului Varlaam. Mai greu de pescuit decat sectorul A, datorita intinderilor de bradis, e o provocare si, in acelasi timp, o atractie. Crapii mari prinsi aici o valoare speciala.

  Mai mult >>
 • CC Moore in Romania

  CarpOnline

  CC Moore in Romania

  CC Moore s-a transformat intr-una dintre cele mai mari firme de nada europene. La opt ani de la debutul firmei pe piata din Romania, CarpOnline a stat de vorba cu Ian Moore, proprietar si director general, despre realizarile CC Moore si despre proiectele de viitor.

  Mai mult >>
 • Mike Willmott despre monturi

  CarpOnline

  Mike Willmott despre monturi

  Mike Willmott e cunoscut pentru nadele sale exceptionale, produse de Essential Baits, si pentru capturile spectaculoase. Gardner Tackle a realizat, insa, un interviu interesant despre monturi si accesorii pentru monturi, pe care il puteti citi in CarpOnline.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish