INTERVIURI
 • Interviu cu Keith Moors (2)

  CarpOnline

  Interviu cu Keith Moors (2)

  Partea a doua a interviului cu Keith Moors, proprietar al unui lac de succes si expert renumit in monturi. Intre temele discutate, o analiza a monturii culisante, cu care Keith a adunat in timp o colectie de trofee impresionanta.

  Mai mult >>
 • Interviu cu Keith Moors (1)

  CarpOnline

  Interviu cu Keith Moors (1)

  Keith Moors este proprietarul unui lac din Franta, Moorland Fisheries, care poate servi ca model de business in pescuitul la crap. Pe un luciu de apa de numai 6 hectare, aplicand un management efficient, Keith a produs o fabrica de crapi mari.

  Mai mult >>
 • Crap-tinta: Bucovineanul (2)

  CarpOnline

  Crap-tinta: Bucovineanul (2)

  Partea a doua a profilului unui crap-tinta de mari proportii: Bucovineanul de la Horgesti. Localizare, monturi, nade si strategii de nadire, in viziunea unor pescari care au reusit sa il prinda in ultimele doua sezoane.

  Mai mult >>
 • Crap-tinta: Bucovineanul (1)

  CarpOnline

  Crap-tinta: Bucovineanul (1)

  In lacul de la Horgesti se gaseste unul dintre cei mai cunoscuti crapi din Romania: Bucovineanul. Pentru a face un profil al acestui crap-tinta, CarpOnline a intervievat trei pescari care l-au prins - Marian Oprea, Lucian Radulescu, Marian Sandu.

  Mai mult >>
 • Interviu cu Mike Willmott (2)

  CarpOnline

  Interviu cu Mike Willmott (2)

  Retete de boilies cu belachan, Thaumatin B, ingrediente la limita dependentei, Fruit Factor 6, recomandari pentru boiliesuri uscate - acestea sunt cateva dintre subiectele discutate in detaliu de Mike Willmott.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish