INTERVIURI
 • Interviu cu Mike Willmott (1)

  CarpOnline

  Interviu cu Mike Willmott (1)

  Mike Willmott e unul dintre numele mari ale pescuitului la crap din Marea Britanie. Colectionar de trofee, autori de carti si articole, proprietar al firmei Essential Baits. Opiniile lui in domeniul nadelor sunt intotdeauna interesante.

  Mai mult >>
 • Interviu cu Rod Hutchinson (2)

  Tim Paisley

  Interviu cu Rod Hutchinson (2)

  Partea a doua a unui interviu dens, substantial, in care unul dintre fondatorii teoriei moderne a nadelor pentru crap - nimeni altul decat celebrul Rod Hutchinson - analizeaza toate elementele boiliesurilor cu atractie rapida.

  Mai mult >>
 • Interviu cu Rod Hutchinson (1)

  Tim Paisley

  Interviu cu Rod Hutchinson (1)

  Un interviu celebru, in care doi "monstri sacri" ai pescuitului la crap - Rod Hutchinson si Tim Paisley - discuta pe marginea unui subiect mereu actual si de mare interes pentru pescari: boiliesurile cu atractie instantanee. 

  Mai mult >>
 • Crapii marilor lacuri (2)

  CarpOnline

  Crapii marilor lacuri (2)

  Partea a doua a unui interviu cu un pescar de exceptie: Luigi Litvinenco. Subiectele discutate: comportamentul crapului in functie de anotimp, abordarea unei partide scurte sau lungi, nade si strategii de nadire, echipamente, retete de boilies.

  Mai mult >>
 • Crapii marilor lacuri (1)

  CarpOnline

  Crapii marilor lacuri (1)

  Interviu cu Luigi Litvinenco, un pescar roman formidabil, care prinde crapi capitali pe lacurile subalpine, de mare intindere, din nordul Italiei, in conditii de multe ori extreme. Un pescuit absolut fabulos, cu trofee care pot depasi 30kg.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish