INTERVIURI
 • Totul despre lansetele Century (2)

  CarpOnline

  Totul despre lansetele Century (2)

  Cum se testeaza lansetele, ce inseamna testul de curbura al blancului si tratarea in autoclava, care sunt cele mai bune inele si ce durata de viata poate avea o lanseta de crap - acestea sunt subiectele discutate de James Chilcott in acest interviu.

  Mai mult >>
 • Despre nade cu Ian Moore

  CarpOnline

  Despre nade cu Ian Moore

  CC Moore e o firma de nada cunoscuta prin calitate si produse originale. A avut un impact puternic asupra pietei europene si e unul dintre principalii jucatori si pe piata din Romania. Cititi un interviu cu Ian Moore, omul care a conceput-o.

  Mai mult >>
 • In mintea lui Martin Locke

  CarpOnline

  In mintea lui Martin Locke

  Posesor al unei galerii de trofee iesite din comun si proprietar al firmei Solar Tackle, Martin Locke este unul dintre cei mai respectati pescari europeni. Un interviu despre aventuri la pescuit incredibile, aroma de Squid & Octopus si multe altele. 

  Mai mult >>
 • Totul despre lansetele Century (1)

  CarpOnline

  Totul despre lansetele Century (1)

  Lansetele Century se bucura de cea mai mare apreciere printre pescarii de crap. Firma produce modele noi foarte rar si fiecare e considerat special. Care este istoria firmei si cum se fabrica lansetel ei unice? Aflati din acest interviu.

  Mai mult >>
 • Intalnire cu Andy Chambers

  Vlad Pavlovici

  Intalnire cu Andy Chambers

  Andy Chambers este un expert in pescuitul de tip enduro. Un pescuit pe lacuri salbatice, de mare intindere, in partide defasurate pe saptamani. In lumea vanatorilor de crapi capitali, rezultatele lui Andy Chambers uimesc.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish