LACURI
 • Teiu

  Vlad Pavlovici

  Teiu

  La 35km de Pitesti, asezat intre lanuri de cereale, Teiu e un carpodrom pictural si cochet, care poate oferi trasaturi de ciortan pe banda rulanta, dar care contine si destule exemplare de doua cifre, pe care merita sa le cauti. 

  Mai mult >>
 • Horgesti

  Vlad Pavlovici

  Horgesti

  Ascuns intre dealuri blande, intr-un peisaj pastoral, Horgesti este un lac al crapilor mari. Dreptunghiular si fara structuri, lacul pare sa fie simplu de abordat la prima vedere, dar ascunde nuante subtile pe care le descoperi in timp. 

  Mai mult >>
 • Caldarusani

  Vlad Pavlovici

  Caldarusani

  Primele capturi pe Caldarusani sunt capturi de imagine. Lacul se ofera privirii cu peisaje care taie respiratia oricarui pescar. Impresia cea mai puternica e de mister si de salbaticie. O atmosfera fantastica se imprima in tine ca un tatuaj.

  Mai mult >>
 • Bazinul 8

  Vlad Pavlovici

  Bazinul 8

  Populat numai cu peste de Dunare, avand crapi salbatici care trec de 22kg si teni imensi, a caror greutate pleaca de la 15kg in sus, Bazinul 8 de la Periprava este unul dintre cele mai spectaculoase lacuri de crap din Romania. 

  Mai mult >>
 • Tancabesti

  Vlad Pavlovici

  Tancabesti

  Tancabesti nu e doar un lac cu peste mare si mult. E un lac cu un rol major in dezvoltarea pescuitului la crap in Romania. Aici, intalnirea cu un exemplar trecut de 15kg e o sansa certa, care se poate materializa in aproape fiecare partida, daca pescuiesti corect.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish