Carp Spirit Everest+
Evaluare
  • 5.0/5

PRO

  • Dimensiuni mari si constructie solida
  • Se poate configura in diverse moduri
  • Folie de protectie (winter skin) disponibila
  • Material de calitate, impermeabil si respirabil
  • Poate fi instalat si strans de o singura persoana

Carp Spirit Everest+

mihai-perianu.jpg Mihai Perianu

Mihai Perianu s-a facut cunoscut prin performantele inregistrate in concursurile de aruncari la mare distanta. Considerat unul dintre cei mai buni aruncatori din Romania, preda lectii de casting in mod organizat. Consultant pentru firme importante ca Shimano, Dynamite Baits si Carp Spirit.  

Data: 10 decembrie 2019 0 comentarii

EVOLUTIA MODELULUI EVEREST

 

ISTORIC. Everest+ este un cort de tip pram hood pe care firma Carp Spirit il produce incepand din 2018. Daca urmarim cataloagele firmei pe ultimii ani, vedem ca 2018 marcheaza o schimbare in productia de corturi. Sunt introduse modele noi cu constructie pram hood, intre care si Everest+, si un material nou, numit Arma-Skin. Gama Carp Spirit includea un cort Everest si in anii anteriori, pe baza caruia a fost realizat Everest+. Una dintre imbunatatirile aduse la Everest+ a fost prelungirea acoperisului deasupra usii, lucru care protejeaza usa de ploaie. Daca punem o folie de protectie suplimentara (winter skin) peste cort, se castiga un spatiu locuibil de aproape un metru. Alta imbunatatire a fost folosirea materialului Arma-Skin.

Carp_Spirit_Everest_4

GRAD DE UTILIZARE. Everest+ este un cort pe care l-am folosit pe tot parcursul sezonului 2019, din martie pana in noiembrie. In total, aproximativ 40 de zile de pescuit. L-am ales atat datorita dimensiunilor, cat si constructiei. Voiam un cort spatios, de doua persoane, inalt, in care sa pot sta in picioare, si care sa aiba un sistem bun de aerisire. De asemenea, voiam un cort pe o structura rigida, pe care sa-l pot ridica si strange singur, si care sa poata fi extins in partea din fata prin adaugarea unui winter skin. Dintre corturile Carp Spirit, Everest+ intrunea toate aceste cerinte. Recenzia de fata se bazeaza pe un sezon de folosire a cortului.

Carp_Spirit_Everest_1

GEANTA DE TRANSPORT. Cortul se livreaza intr-o geanta de transport fabricata dintr-un material rezistent, Cordura 600D. Dimensiunile de transport ale gentii (cu cortul in ea) sunt: 140cm lungime, 27cm inaltime, 27cm latime. Geanta are doua curele de strangere prevazute cu clipsuri si o curea de transport cu suport pentru umar. Este suficient de larga incat cortul sa incapa usor, chiar daca nu este strans perfect. Stim ca, la sfarsitul partidei de pescuit, nu reusim intotdeauna sa strangem cortul exact cum am vrea, iar unele corturi abia daca incap in husele lor si uneori esti obligat sa fortezi fermoarul, daca vrei sa-l inchizi. La Everest+, nu exista riscul ca fermoarul sa nu se inchida sau cortul sa nu incapa in geanta.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish