Carp Spirit Everest+
Evaluare
  • 5.0/5

PRO

  • Dimensiuni mari si constructie solida
  • Se poate configura in diverse moduri
  • Folie de protectie (winter skin) disponibila
  • Material de calitate, impermeabil si respirabil
  • Poate fi instalat si strans de o singura persoana

Carp Spirit Everest+

mihai-perianu.jpg Mihai Perianu

Mihai Perianu s-a facut cunoscut prin performantele inregistrate in concursurile de aruncari la mare distanta. Considerat unul dintre cei mai buni aruncatori din Romania, preda lectii de casting in mod organizat. Consultant pentru firme importante ca Shimano, Dynamite Baits si Carp Spirit.  

Data: 10 decembrie 2019 0 comentarii

VENTILATIE, WINTER SKIN, DATE TEHNICE

 

VENTILATIE. Cortul are trei ferestre pentru lumina si ventilatie: doua ferestre mari in partea din fata si o fereastra foarte larga in partea din spate. Toate ferestrele sunt dotate cu plasa de insecte si cu o folie transparenta din material PVC. Daca folosim fereastra de PVC, putem inchide ermetic cortul, dar lasam lumina sa intre in cort si putem eventual sa vedem lansetele. Usa cortului este inalta si lata. Ca si ferestrele, are plasa de insecte si folie transparenta de PVC. Deschiderea usii se poate face in dublu sens: de jos in sus, ca sa intri sau sa iesi din cort, si de sus in jos, ca sa aerisesti cortul si sa te poti uita afara cand ploua, baza usii ramanand inchisa. Panoul din fata al cortului, cu ferestre si usa, este prins de cort cu fermoar si poate fi detasat. Daca il scoti, in zilele calde, cortul se transforma intr-un umbrar. Sistemul de ventilatie si materialul gros si opac iti permit sa stai in cort chiar si in zilele caniculare. Am putut sta in cort pe timpul zilei la temperaturi de peste 30 de grade. 

Carp_Spirit_Everest_6

WINTER SKIN. Carp Spirit produce o folie de protectie (winter skin) pentru cort, care se poate cumpara separat. Fabricata din acelasi material Arma-Skin si livrata intr-o mica geanta de transport, folia de protectie este utila in orice anotimp. De regula, se foloseste in sezonul rece, ca sa mentina caldura in cort si sa elimine condensul, sau pe ploaie, dar se poate folosi si in sezonul cald. Daca pui folia de protectie, cortul se mareste in partea din fata cu aproximativ 80cm, datorita faptului ca acoperisul extins face ca folia sa se departeze de cort. La alte corturi, spatiul dintre cort si folie este destul de mic, dar la Everest+ ai un spatiu mare. Daca vrem ca spatiul interior si fie si mai mare, putem detasa complet toata partea din fata a cortului, cu ferestre si usa. In acest caz, vom folosi doar usa de la winter skin. Cortul se va mari cu aproape un metru lungime. Un aspect important este ca folia de protectie sta la o distanta in jur de 10cm de cort, ceea ce ajuta la ventilatie. Ca si la cort, exista doua benzi cu velcro montate pe winter skin pentru lansete, in partea din fata. Pe partea din spate, folia de protectie are o fereastra de aerisire  larga, dotata cu plasa de tantari si material PVC, care coincide cu fereastra de la cort. Usa de la winter skin are aceleasi dimensiuni cu usa cortului. Nu exista ferestre pe winter skin in partea din fata, insa ambele laturi pot fi rabatate pentru a imbunatati ventilatia sau vizibilitatea. Cortul si folia de protectie se pot configura in diverse feluri.

Carp_Spirit_Everest_7

DATE TEHNICE. Capacitate Everest+: doua persoane. Dimensiuni 3,5m latime, 1,9m inaltime, 3,2m adancime. Greutate: 22kg. Inaltimea din centrul cortului imi permite sa intru si sa stau in cort fara sa ma aplec. Daca se adauga folia de protectie, spatiul interior creste si cortul poate fi folosit si de trei persoane. Pe tavan, cortul are un carlig de prindere de care se pot agata diverse lucruri. Cortul se livreaza cu un set de cuie de ancorare, la fel si folia de protectie. Uzura cortului dupa primul sezon este ca si inexistenta, iar materialul nu s-a decolorat. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish