Dynamite Baits Complex-T
Evaluare
  • 5.0/5

PRO

  • Ingrediente premium, cu reputatie verificata.
  • Gama larga de boiliesuri si produse complementare.
  • Rezultate foarte bune pe lacuri diverse.
  • Rata de conversie ridicata a mixului.

CONTRA

  • Mixul si partea lichida nu pot fi cumparate la cantitati mari si la un pret mai mic.

Dynamite Baits Complex-T

vlad-pavlovici.jpg Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

Data: 03 decembrie 2017 1 comentariu

CAPTURI

 

Am reluat testele cu Complex-T in primavara lui 2017, pe Sectorul B de la Varlaam. La inceputul lui aprilie, am avut o partida fantastica pe un loc care avea sa devina cel mai solicitat stand al lacului - B9. Vremea era inchisa, perfecta pentru Sectorul B, un lac pe care pestele se prinde mai ales noaptea si in zilele intunecate, cu vant, in timp in ce in zilele luminoase si calme se prinde slab. Vantul batea cu putere in diagonala, spre insula din stanga lui B9, si ai fi zis ca tot pestele din lac se adunase in jurul insulei si in golful cu apa mica din spatele ei. Pescuiam cu Complex-T si, de la o zi la alta, ritmul trasaturilor luase o amploare de carpodrom... si toti crapii erau de doua cifre. Capturile de 15-16kg devenisera atat de frecvente, incat de la un punct incolo renuntasem sa le mai fotografiem. In mod cert, vremea avea o contributie esentiala la reusita partidei, mai ales vantul puternic, care batea spre noi si ne aducea peste (a batut pe aproape toata durata partidei), dar cand prinzi crapi mari unul dupa altul e imposibil sa nu crezi ca e si meritul nadei. Am consumat in jur de 40kg de boiliesuri fierte (atat in varianta shelf-life, cat si rulate de mine), dar as fi putut consuma si de doua ori mai mult, tinand cont de raspunsul pestelui. Daca mai era nevoie, partida mi-a dat incredere ca aveam in Complex-T un boilies cel putin la fel de eficient ca si Source.

Recenzie_Complex-T_3

La sfarsitul lui aprilie, m-am intors pe Sectorul B. Lacul "facuse explozie", ciortanii rotunzi din anii trecuti crescusera la dimensiuni pe care nimeni nu le-ar fi putut anticipa, se prindeau crapi de peste 20kg aproape in fiecare saptamana, dar nu era aglomerat. Cei mai multi pescari continuau sa fie magnetizati de Sectorul A si trofeele lui greu de prins. M-am asezat pe o zona inca neamenajata, pe malul de nord al Sectorului B, unde a trebuit sa defrisam locul de o padure de stuf si ciulini ca sa ne putem instala. De aici aveam o perspectiva buna asupra intinderii de apa din spatele insulelor mici ale lacului, locuri cu multe structuri si pe care in general nu pescuia nimeni. Desi pestele era in fata noastra, a raspuns greu si ne-am dat seama ca momentul era prost ales. De pe faleza inalta pe care o aveam in spatele standului, vedeam zeci de crapi plimbandu-se la suprafata apei in grupuri de trei, patru exemplare, pregatindu-se pentru depunere. Zilele erau senine, calde si plate, fara vant. Vreme de plaja. Am prins totusi un crap de 20kg si altii de 16-17kg, care au salvat partida.

Recenzie_Complex-T_7

La jumatatea lui mai, m-am intors pe Sectorul B. Am renuntat la zona neamenajata pe care statusem in aprilie si m-am asezat din nou pe B9. Vremea era calda, cu vant puternic si un cer albastru intens, traversat de nori albi. Am balizat locurile tari pe care le stiam foarte bine si am nadit consistent cu cateva kilograme de Complex-T. Crapii au raspuns imediat. Ii prindeam constant, in special noaptea, dar si ziua. Pe fiecare loc, puneam o montura blow-back cu un snowman sau cu doua boiliesuri scufundatoare si aruncam deasupra cateva maini pline de boilies. Dupa doua zile de pescuit, aveam cateva locuri care produceau foarte bine si era doar o chestiune de timp pana cand sa apara si capturile care ma interesau. In dimineata celei de-a treia zi, am prins un exemplar de 19,4kg, iar la pranz, unul de 21kg. Ambii, crapi lungi, din vechiul filon al lacului. In afara lor, au fost probabil zeci de capturi intre 14kg si 18kg din seria de "ciortani" supradimensionati ai lacului.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

1 comentariu Adauga comentariu

Gelu Bar-Baia Mare

3 martie 2018

Va salut cu respect.Merg la un concurs in luna august-calitate-si doresc sa va intreb daca gama complex-T si gama source merg bine impreuna la nadire,si daca ar fi rezultate din partea lor.Miltumesc anticipat.

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish