Fox Sky Pod
Evaluare
  • 4.5/5

PRO

  • Design inovator
  • Multiple posibilitati de reglaj
  • Poate fi instalat pe orice teren
  • Ideal pentru inaltarea lansetelor

CONTRA

  • Vopseaua e afectata de umezeala
  • Mici probleme de uzura in timp

Fox Sky Pod

vlad-pavlovici.jpg Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

Data: 03 aprilie 2013 5 comentarii

INTRODUCERE

 

Sky Pod-ul s-a inventat pentru mine. Inginerii de la Fox nu stiu asta, dar e singura explicatie pe care am putut-o gasi pentru legatura care s-a creat intre mine si acest suport de lansete. I-am facut sute de fotografii, simetria lui si a lansetelor asezate pe el ma fascineaza. Cand nu prind peste, trag cadre cu Sky Pod-ul si, daca nimeresc vreunul decent, partida nu e ratata. De zece ani, de cand il folosesc aproape in fiecare saptamana (cu exceptia dureroasa a lunilor de iarna), m-am uitat la toate rod-pod-urile de pe piata, dar n-am reusit sa gasesc ceva care sa mi se para mai practic si care sa-mi placa mai mult.

Sky-Pod 4

Am vazut pentru prima oara un Sky Pod in mai 2003, la Sarulesti, cand abia aparuse. Philippe Lagabbe il inaltase spre cer, iar impresia era colosala. Avea niste lansete anormal de lungi, Sert Strato de 4,20m (una dintre rarele tentative ale unei firme de a produce lansete mai lungi de 3,90m, tentativa esuata la fel ca si celelalte), pe care le tinea vertical, ca sa ridice firul din apa. Axul central al Sky Pod-ului era desfacut la maxim, bara din spate era inaltata, bara din fata se ridicase la un asemenea nivel incat euro-swingerele iti ajungeau la nivelul capului, varful lansetelor se ducea in nori. Alaturi, lansetele scumpe ale lui Ken Townley, puse pe niste picheti aratosi, dar asezate paralel cu solul, pareau niste vreascuri pe care puteai sa calci. Atractia mea pentru Sky Pod - si lipsa de interes pentru picheti - de acolo pleaca.

Sky-Pod 5

Mi-am luat un Sky Pod in acelasi an. Dupa cateva luni, cand m-am convins ca e foarte bun, mi-am mai luat unul. Pescuind in echipa cu un prieten, am adunat in timp cate doua seturi de echipament, de unde si existenta celor doua Sky Pod-uri. Le-am tinut cativa ani, am luat altele, le-am tinut si pe ele cativa ani, am luat altele. Sunt acum la a treia pereche. Sase Sky Pod-uri in zece ani. Daca ramane in fabricatie, presimt ca relatia noastra va continua.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

5 comentarii Adauga comentariu

vali

25 iulie 2017

Talent

posa ovidiu

31 mai 2014

Părerea mea este ca nick 95 bate tot.

florinw

25 aprilie 2013

dupa cca 5 ani de folosintza am renuntat la skay .cind ploua intra apa in picioare,stabilitatea era relativa,daca voiam sa schimb directzia de pescuit trebuia sa reglez din nou picioarele,...da citziva ani am trecut la seibert,la care in afara de prez nu ar fi din punctu meu nimic de comentat.eventual greutatea (cca 9 kg) in rest stabilitate ireprosabila,si tot ce iti poti dori de la un rod pod.

Vlad Pavlovici

24 aprilie 2013

Am testat un rod-pod Meccanica Vadese - Nick 95 Evolution - intr-o partida facuta anul trecut la Vlahii, unde pescuiam pe un ponton mic si eram foarte limitat cu spatiul. Superb rod-pod, o sa scriu despre el la un moment dat. Are cateva avantaje clare fata de Sky Pod, dupa cum si Sky Pod-ul are cateva avantaje fata de el, din punctul meu de vedere (sau cel putin sunt eu foarte obisnuit cu el).

florinw

24 aprilie 2013

din cite am vazut in ceva filmari ai gasit o noua dragoste.nic 95 sau dayko nu am vazut exact

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish