Hit N' Run - primele impresii
Evaluare
  • 5.0/5

PRO

  • Produsele isi pastreaza bine aroma si flotabilitatea
  • Fiecare borcan contine un flacon de atractant lichid
  • Boiliesurile critic echilibrate sunt realizate corect
  • Culori diferite pentru vizibilitate crescuta

CONTRA

  • Borcanele de pop-up-uri si wafters sunt relativ mici

Hit N' Run - primele impresii

victor-costache.jpg Victor Costache

Victor Costache este un pescar specializat in pescuitul crapilor mari. Prefera lacurile cu un anumit grad de dificultate. Pasionat de aspectele tehnice, stiintifice ale pescuitului. Autor de articole pe diverse teme de pescuit la crap. Realizator al seriei de filme educative "Pescuitul crapului".

Data: 07 mai 2019 0 comentarii

GAMA DE PRODUSE

 

Experienta m-a invatat sa privesc cu rezerve noutatile cu care firmele din piata pescuitului la crap ne ademenesc periodic. Putine sunt produsele care imi trezesc cu adevarat interesul si pe care vreau sa le analizez si sa le cumpar cat mai repede dupa aparitie. Nu spun ca este ceva gresit cu produsele nou aparute. Am ajuns insa la concluzia ca este mai intelept sa nu ma grabesc, ci sa astept ecourile din piata inainte sa dau banii. Cu toate astea, stiu la fel de bine ca "cine nu risca, nu castiga". Asa ca, in cazul produselor care ma intereseaza, am de fiecare data dilema: astept sa vad ce spun altii sau le incerc si sunt eu unul dintre cei care spun altora?

Hit_N_Run_-_primele_impresii_1

Aceeasi dilema am avut-o atunci cand a fost anuntata gama de pop-up-uri si wafters Hit N' Run (in traducere "da si fugi"). Din fericire, decizia mi-a fost usurata afland ca Rob Hughes este "creierul" din spatele acestor momeli fluorescente flotante si critic echilibrate. Mai precis, experienta pe care Rob a acumulat-o de-a lungul anilor in timpul studiilor subacvatice, analizand comportamentul crapilor, era un argument solid pentru mine. La asta s-a adaugat faptul ca aveam nevoie de pop-up-uri cu diametrul de 12mm cu care sa echilibrez boiliesurile intarite (hardened hookbaits) The Source si Complex-T de 15mm, pe care le folosesc de obicei. In plus, momeli critic echilibrate (wafters) fluorescente de 14mm nu aveam, mai ales ca acestea erau diferite ca forma, fiind cilindrice (dumbell), nu sferice. In sfarsit, mai era si increderea in produsele Dynamite Baits pe care mi-am consolidat-o in atatia ani de cand pescuiesc cu boiliesurile The Source, iar in ultimele sezoane, si cu Complex-T.

Hit_N_Run_-_primele_impresii_6

Prima partida in care am folosit noile achizitii a fost facuta pe standul B13 de pe Sectorul B de la Varlaam. Ca monturi, am pus la doua lansete un mic snowman The Source intarit de 15mm cu "capac" de Hit N' Run roz de 12m, iar pe celelalte doua lansete am pus wafters de 14mm. La montura snowman, am crezut ca boiliesul de 15mm sa va echilibra perfect cu pop-up-ul de 12mm. Ceea ce nu s-a intamplat. Pop-up-ul de 12mm ridica boiliesul intarit de 15mm. Am constatat ca trebuie sa tai si sa fac un "capac" din jumatate din pop-up, probabil si din pricina carligelor mici, Krank X numarul 8, pe care le foloseam. Privind partea buna lucrurilor, am facut economie la pop-up-uri. Un singur pop-up la doua monturi inseamna ca o cutie de pop-up-uri imi ajunge de doua ori mai mult. In ceea ce priveste priveste boiliesul (dumbell) critic echilibrat de 14mm, tot din pricina carligului mic, a fost nevoie sa aplic putina pasta de plumb pe firul de par ca prezentarea momelii sa arate "asa cum a recomandat doctorul".

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish