RECENZII
 • Shimano TX7 3,60m/3,25lb

  Vlad Pavlovici

  Shimano TX7 3,60m/3,25lb

  Primele impresii asupra modelului Shimano TX7 3,60m/3,25lb. Pe o piata dominata de lansete de mare distanta, de 3,90m, cu test de curbura cat mai ridicat, lansetele de 3,60m/3,25lb pot fi o alegere buna pentru o anumita categorie de public. 

  Mai mult >>
 • Shimano Ultegra CI4+ XTC

  Vlad Pavlovici

  Shimano Ultegra CI4+ XTC

  Noua mulineta Shimano Ultegra CI4+ 14000 XTC, capul de serie al modelelor Ultegra, este disponibila pe piata din Romania. Mugurel Adascalitei face o analiza a mulinetei, ilustrata cu imagini in premiera ale angrenajelor.

  Mai mult >>
 • Coleman Dual Fuel 533

  Victor Costache

  Coleman Dual Fuel 533

  Coleman Dual Fuel 533 este un aragaz portabil de traditie in domeniul activitatilor outdoor, care si-a facut loc de multi ani si in echipamentul pescarilor de crap. Victor Costache discuta punctele tari si punctele slabe ale produsului.

  Mai mult >>
 • Rebelcell 12v 50Ah

  Victor Costache

  Rebelcell 12v 50Ah

  Rebelcell este un nume relativ nou in domeniul bateriilor performante pentru motoare electrice sau pentru sonare. Victor Costache analizeaza performanta modelului Rebelcell 12v 50Ah dupa doua sezoane de folosire.

  Mai mult >>
 • Dynamite Baits Complex-T

  Vlad Pavlovici

  Dynamite Baits Complex-T

  Complex-T este unul dintre cele mai bune boiliesuri produse vreodata de Dynamite Baits, daca nu cel mai bun. Dupa un an si jumatate de teste pe diverse lacuri, cu multe capturi, Vlad Pavlovici face o analiza detaliata a boiliesului.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish