RECENZII
 • Trakker NXG

  Vlad Pavlovici

  Trakker NXG

  Ca design, functionalitate si rezistenta in timp, gama de bagajerie Trakker NXG e printre cele mai bune si mai elegante dintre toate gamele de bagajerie disponibile in acest moment, de la orice firma. Vlad Pavlovici a testat-o in ultimii ani si o recomanda.

  Mai mult >>
 • Carlige ACE

  Vlad Pavlovici

  Carlige ACE

  Primele impresii asupra noilor carlige produse de ACE. O serie de sapte modele, care acopera toate tipurile de monturi, usoare, bine lucrate, ambalate spectaculos si exceptional de ascutite. Abia aparute, sunt asteptate cu interes de public.

  Mai mult >>
 • Trakker Armo

  Vlad Pavlovici

  Trakker Armo

  Putine corturi sunt privite cu atata simpatie ca Trakker Armo. In Anglia, mai are putin si devine obiect de cult pentru pescarii de crap. Design inovator, constructie solida, simplitate de folosire, material Aquatexx. Aflati mai multe din recenzia lui Vlad Pavlovici.

  Mai mult >>
 • Select Baits Meat & Fish

  Vlad Pavlovici

  Select Baits Meat & Fish

  Pe o piata dominata de boiliesurile cu arome de squid, Meat & Fish ocupa un loc foarte onorabil, cu capturi numeroase si deloc mici pe ape din toata tara, in concursuri si in afara lor. Vlad Pavlovici discuta boiliesurile Meat & Fish. 

  Mai mult >>
 • Fox Euro Swinger

  Vlad Pavlovici

  Fox Euro Swinger

  Printre pescarii din Europa continentala, Fox Euro Swinger este unul dintre cele mai apreciate dispozitive de semnalizare a trasaturii. E robust, fiabil si se poate folosi in toate stilurile de pescuit, de la mica distanta la orizont. 

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish