RECENZII
 • Fox Euro Swinger

  Vlad Pavlovici

  Fox Euro Swinger

  Printre pescarii din Europa continentala, Fox Euro Swinger este unul dintre cele mai apreciate dispozitive de semnalizare a trasaturii. E robust, fiabil si se poate folosi in toate stilurile de pescuit, de la mica distanta la orizont. 

  Mai mult >>
 • Fox Sky Pod

  Vlad Pavlovici

  Fox Sky Pod

  Asociat mai ales cu lacuri de mare anvergura, dar la fel de practic si pe ape mici, Fox Sky Pod este un rod-pod care s-a bucurat de un enorm succes la public si continua sa fie produs la zece ani de la aparitie. Vlad Pavlovici e un adept convins. 

  Mai mult >>
 • Century Focal System

  Vlad Pavlovici

  Century Focal System

  Daca era fabricata de Carlsberg, Focal System ar fi fost "probably the best carp rod in the world". Probabil cea mai buna lanseta de crap din lume. Adevarul este ca nici in versiunea fabricata de Century nu e departe de asta.

  Mai mult >>
 • Pineapple & Banana

  Vlad Pavlovici

  Pineapple & Banana

  Pop-up-urile Pineapple & Banana de la Dynamite Baits sunt capabile sa salveze partide in care nimic altceva nu da rezultate. Vlad Pavlovici le-a testat pe multe lacuri, de la carpodromuri la aper salbatice, si este impresionat de randamentul lor.

  Mai mult >>
 • Select Baits Belachan

  Vlad Pavlovici

  Select Baits Belachan

  O recenzie a boiliesului care a declansat nebunia belachanului in pescuitul la crap din Romania, scrisa de Vlad Pavlovici, un pescar cu mare experienta si principalul promotor al firmei Select Baits la acea data. 

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish