Pineapple & Banana
Evaluare
  • 5.0/5

PRO

  • Combinatie de arome excelenta
  • Foarte eficient pe ape diverse
  • Disponibil pe diametre mici si mari
  • Flotabilitate de durata
  • Ambalaj si prezentare impecabile
  • Pret competitiv

Pineapple & Banana

vlad-pavlovici.jpg Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

Data: 16 martie 2013 0 comentarii

Pagina1 din 2

ANANAS SAU BANANE

 

Dintr-un motiv pe care nu mi-l explic, n-am avut niciodata succes cu pop-up-uri fluo de ananas. Cand toata lumea golea baltile cu diferite versiuni de pop-up Pineapple (cu sau fara N-Butyric), eu nu reuseam sa prind mai nimic la ele. Tin minte un test facut pe un lac salbatic, la care un anumit sortiment de pop-up-uri galbene cu aroma de ananas mi-a adus cei mai amarati ciortani ai anului, in timp ce la alte boiliesuri prindeam peste frumos. Cum am renuntat la ele, cum au disparut si ciortanii.

Crap 14kg noiembrie

In schimb, m-am impacat foarte bine cu pop-up-urile cu aroma de banane. Aceeasi culoare ca la ananas, dar alta aroma. Cand nu merge aproape nimic, un pop-up bun cu aroma de banane trebuie sa mearga.

Martie pe Tancabesti

Asa ca, la pop-up-urile Pineapple & Banana de la Dynamite Baits, m-a interesat mai ales prezenta celei de-a doua arome, cea de banane. Voiam sa am la mine un pop-up de atractie de genul asta, mai ales ca vechile pop-up-uri cu aroma de banane pe care le folosisem cu ani in urma nu mai erau disponibile.

 

Pagina1 din 2
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma