Select Baits Belachan
Evaluare
  • 5.0/5

PRO

  • Fishmeal foarte consistent
  • Activator cu o formula bogata
  • Atractie imediata pe orice apa
  • Se poate folosi in toate anotimpurile
  • Lista de capturi impresionanta

CONTRA

  • Miros antisocial cu risc de divort

Select Baits Belachan

vlad-pavlovici.jpg Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

Data: 16 martie 2013 3 comentarii

INTRODUCERE

 

Belachan este unul dintre cele mai eficiente boiliesuri cu care am avut ocazia sa pescuiesc. Si am avut ocazia sa pescuiesc cu multe, de la majoritatea firmelor mari...

Vlad Pavlovici captura Belachan 1

Am fost implicat timp de doi ani (2010-2012) in firma de nada care il produce - Select Baits. Recenzia de fata e scrisa dintr-o perspectiva informata, dar in acelasi timp neutra, pentru ca nu mai am nicio legatura cu Select Baits, la nivel comercial. 

Din toata gama de nade a firmei, Belachan era de departe (si probabil continua sa fie) produsul cu cea mai mare cautare la public. Pentru Select Baits, principala grija legata de el nu era sa convinga clientii sa-l cumpere, era sa aiba destul Belachan ca sa faca fata unei cereri crescande.

Belachan pe Caldarusani

Ca tip de mix, avea ceva nou, desi nu era primul mix care folosea belachanul. Primul mix intrat pe piata din Romania care facea referire la belachan, ca ingredient, era BYT de la Solar, care folosea belachanul ca ingredient principal de atractie, alaturi de drojdie (yeast) si alune tigrate (tiger nuts), cele trei dand si initialele care formau numele mixului. BYT era un mix bun, ca multe altele de la Solar, dar era un birdfood. Select Baits si-a propus sa formuleze un mix in care belachanul sa domine ca proportii restul atractantilor si care sa fie un fishmeal.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

3 comentarii Adauga comentariu

Nicu

17 decembrie 2013

Foarte bun articolul. Felicitari

Adriano musaro

3 iunie 2013

Comunism in Elveția! Eh,eh,eh, frumoasa prezentare.

sharkon

19 aprilie 2013

tot respectul pentru tine vlad!

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma