Select Baits Belachan
Evaluare
  • 5.0/5

PRO

  • Fishmeal foarte consistent
  • Activator cu o formula bogata
  • Atractie imediata pe orice apa
  • Se poate folosi in toate anotimpurile
  • Lista de capturi impresionanta

CONTRA

  • Miros antisocial cu risc de divort

Select Baits Belachan

vlad-pavlovici.jpg Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

Data: 16 martie 2013 3 comentarii

PROFIL

 

La momentul aparitiei firmei pe piata, mixul Select Baits care se potrivea cel mai bine cu ceea ce cauta publicul era Meat & Fish. Un fishmeal cu mult Robin Red si o parte lichida care foloseste combinatia omniprezenta - si fara riscuri, in perceptia publicului - de aroma principala de Squid & Octopus si aroma secundara de fructe (in acest caz, Cranberry).

Mix Belachan Select Baits

Mixul de Belachan nu avea nicio legatura cu asta. Ca aspect, era mai putin comercial, pentru ca nu era rosu. Nu avea Robin Red. Nu avea aroma de Squid & Octopus. Nu avea aroma de fructe. Nu avea prea multe seminte. Nu avea o textura care sa indice o dispersie spectaculoasa - ceea ce, de fapt, era complet gresit, Belachanul fiind mai solubil, ca mix, decat Meat & Fish, care are multe seminte, dar pescarii nu puteau vedea asta, era un lucru pe care urmau sa-l constate doar pescuind cu el.

Nici macar nu avea un nume pe intelesul publicului - ce inseamna belachan? Multi nu stiau cum se pronunta, cu atat mai putin ce stie sa faca. La prima vedere, sansele de a intra in atentia pescarilor erau impotriva lui, dar calitatea mixului avea sa faca diferenta rapid. E semnificativ ca succesul Belachanului de la Select Baits a avut - si va continua sa aiba - o puternica influenta asupra concurentei, reveland valoarea comerciala imensa a acestui produs, intr-un fel in care nici Solar, nici CC Moore, care aveau produse cu belachan, n-o facusera. Putine firme de nada din Romania isi vor permite sa nu aiba mixuri sau boiliesuri de belachan, de aici inainte. Select Baits a atras cu adevarat atentia asupra lui.

Grigore Ion captura Belachan

Impactul Belachanului a fost major si, in curand, firma primea ecouri din toata tara, de la pescari surprinsi de eficienta lui. Capturi mari pe ape salbatice, capturi mari pe carpodromuri, capturi mari in concursuri. Printre cei mai avizi clienti erau cei care bateau Delta, ceea ce de fapt nu era de mirare, pentru ca mixul produce un raspuns rapid inclusiv pe ape care n-au vazut inca boilies.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

3 comentarii Adauga comentariu

Nicu

17 decembrie 2013

Foarte bun articolul. Felicitari

Adriano musaro

3 iunie 2013

Comunism in Elveția! Eh,eh,eh, frumoasa prezentare.

sharkon

19 aprilie 2013

tot respectul pentru tine vlad!

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Normark BigFish