Select Baits Meat & Fish
Evaluare
  • 5.0/5

PRO

  • Boilies cu reactie rapida
  • Mix consistent si nutritiv
  • Parte lichida foarte bogata
  • Combinatie de arome de succes
  • Rezultate excelente pe multe ape

CONTRA

  • Coca trebuie lasata sa traga bine

Select Baits Meat & Fish

vlad-pavlovici.jpg Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

Data: 01 mai 2013 1 comentariu

OBSESIA SQUID

 

Orice boilies, inainte sa prinda peste, trebuie sa prinda pescari. Din perspectiva asta, piata din Romania e una simpla, foarte tanara si inca imatura, in care cuvantul-cheie pentru toate firmele este "squid". Multi nici nu stiu ce inseamna squid, stiu ca prinde bine si le e suficient. Altii nu stiu ca squid este doar o aroma sau eventual un extract natural sau artificial (adica o aroma sub forma de pudra), cred ca e un boilies in sine. Daca sunt intrebati la ce au prins peste, raspund simplu: la squid. Sau la squid cu capsuna, plum, cranberry, pineapple si orice alta denumire de fruct in romana sau in engleza. Tehnic vorbind, raspunsul e incorect, e ca si cum, daca ne-ar intreba cineva ce-am mancat azi la pranz, am spune "Piper", pentru ca am pus piper in mancare, dar asta e alta discutie. Ceea ce conteaza pe piata din Romania este ca, daca iti propui sa faci o firma de nada, trebuie sa tii cont de obsesia pescarilor pentru squid.

Meat & Fish 2

Asta este prima problema a unei firme noi si se rezolva usor. Faci un boilies cu squid. A doua problema, care se rezolva mai greu, este ca toate celelalte firme de nada au facut deja boiliesuri cu squid inaintea ta, iar aceste boiliesuri seamana uneori intre ele ca doua picaturi de apa (ca nu zic de squid), iar tu trebuie sa-ti faci loc printre ele. Asta nu inseamna ca toate boiliesurile cu squid sunt la fel, cele bune se aleg de cele mediocre in timp si prin rezultate. Pentru cele slabe, reclama nu e suficienta. Oricat ai promova un boilies slab, pestele nu citeste reviste si o sa-si spuna opinia in mod transant. Atat ca e un proces de durata. Firmele noi nu au timp sa astepte. Pentru ele, solutia cea mai cinstita este sa adune intr-un boilies cu squid toate lucrurile despre care stiu ca dau rezultate. Daca tot il facem, sa-l facem bine. Cel putin asta a fost ideea cu care Select Baits si-a formulat propriul boilies cu squid, cand a plecat la drum ca o firma noua.

Meat & Fish 4

Numele boiliesului este Meat & Fish + Squid & Cranberry si are in reteta o portie copioasa de elemente de mare atractie. Este un fishmeal bogat in fainuri de carne si peste de calitate, cu numeroase elemente solubile si predigerate, contine o doza ridicata de Robin Red (15%), are o parte lichida bogata, pe baza de extracte naturale, aroma principala e de squid si exista si o aroma secundara de cranberry. Daca frazele de mai sus sunt greu de parcurs, cititi pe diagonala si retineti doar: squid, cranberry, Robin Red, fishmeal, solubil, predigerat. Asta e esentialul. E un boilies cu squid, care prinde bine.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

1 comentariu Adauga comentariu

Daniel

1 mai 2013

Ai foarte mare dreptate , cine stie sa faca boiles acasa cu siguranta stie si ce inseamna o reteta de boiles si denumirea ei . Ceilalti spun doar ce aud ....

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma