Select Baits Meat & Fish
Evaluare
  • 5.0/5

PRO

  • Boilies cu reactie rapida
  • Mix consistent si nutritiv
  • Parte lichida foarte bogata
  • Combinatie de arome de succes
  • Rezultate excelente pe multe ape

CONTRA

  • Coca trebuie lasata sa traga bine

Select Baits Meat & Fish

vlad-pavlovici.jpg Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

Data: 01 mai 2013 1 comentariu

MEAT & FISH SI BELACHAN

 

Combinatia de Meat & Fish si Belachan, e de fapt, combinatia mea preferata, dar e o combinatie de boiliesuri, nu de mixuri. Am fost deseori intrebat (sau m-am intrebat singur) cu ce boilies sa te duci pe o apa necunoscuta. Prefer sa ma duc cu mai multe, nu cu unul singur, si pescuiesc simultan cu ele. E un lucru care - nu stiu de ce! - pare sa deruteze pescarii, multi se feresc sa amestece boiliesurile, ca si cum s-ar taia intre ele, dar e o metoda avantajoasa si pestele n-are probleme sa aleaga ce-i place. Ca si la seminte sau la pelete, combinarea mai multor boiliesuri poate fi mult mai eficienta decat folosirea unuia singur, cel putin pana cand te familiarizezi cu lacul si inveti ce boilies da rezultatele cele mai bune.

Meat & Fish 9

Meat & Fish si Belachan sunt boiliesuri diferite ca structura si atractanti. Au in comun faptul ca prind foarte bine, dar nu in mod egal. In general, Meat & Fish e mai rapid, e mai aproape de ceea ce unii numesc "boilies de concurs", dar poate fi si un boilies de peste mare. Sunt lacuri pe care Meat & Fish a dat rezultate mai bune decat Belachan. Bineinteles, exista si lacuri pe care rolurile s-au inversat. Diferentele tin de specificul apei si de preferintele pestelui din acea apa si, nu in ultimul rand, de pescar. Daca te duci, insa, pe o apa necunoscuta si iei la tine doua boiliesuri structural diferite si cu reputatie certa, cum sunt Meat & Fish si Belachan, e putin probabil ca macar unul dintre ele sa nu fie pe gustul pestelui - daca sunt folosite corect.

Meat & Fish 8

In final, cateva observatii tehnice. Pentru un mix cu atat de multe seminte, Meat & Fish se ruleaza foarte bine, dar coca trebuie lasata sa traga mult, altfel o parte dintre seminte vor cadea pe masa de rulat. Prin comparatie, Belachan se ruleaza mai usor, coca se face ca o plastilina care nu lasa nici cea mai mica urma in malaxor, pentru ca nu are seminte. In schimb Meat & Fish se usuca repede, avand ingrediente poroase si seminte, care ii dau o structura aerisita, in timp ce Belachan se usuca greu, pentru ca e un boilies compact, fara prea mult birdfood. Cei care vor sa scoata Meat & Fish mai ieftin, fara sa compromita calitatea boiliesului, pot sa renunte la activator si sa lucreze doar cu arome. Vor pierde putin din solubilitatea si atractia date de partea lichida bogata, dar nu e o tragedie. Ca alternativa la formula recomandata cu arome de squid si cranberry, combinatia 5ml squid + 5ml plum + 1ml Black Pepper Oil e la fel de buna.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

1 comentariu Adauga comentariu

Daniel

1 mai 2013

Ai foarte mare dreptate , cine stie sa faca boiles acasa cu siguranta stie si ce inseamna o reteta de boiles si denumirea ei . Ceilalti spun doar ce aud ....

Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish