Select Hook-Baits
Evaluare
  • 5.0/5

PRO

  • Rulate pe mix de boilies
  • Greutate redusa prin datorita granulelor de pluta
  • Reteta contine lianti care dau o rezistenta crescuta
  • Sunt discrete, fiind identice cu boiliesurile date ca nada 
  • Pot fi aditivate suplimentar cu arome sau dipuri

Select Hook-Baits

vlad-pavlovici.jpg Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

Data: 21 august 2013 0 comentarii

Pagina1 din 2

BOILIESURI CU GRANULE DE PLUTA

 

Recenzia de fata se refera la boiliesurile critic echilibrate produse de Select Baits - sunt boiliesurile de carlig pe care le-am folosit cel mai mult in ultimele sezoane. In 2011, cand Select Baits isi definitiva gama de nade cu care urma sa apara pe piata, boiliesurile speciale pentru carlig erau un produs care nu putea sa lipseasca, pentru ca e cerut de pescari, dar felul in care aveau sa fie facute aceste boiliesuri nu era inca stabilit. Exista mai multe posibilitati de a scoate in evidenta boiliesurile de carlig, prin arome, culori sau nivel de flotabilitate, fiecare avand avantaje comerciale si practice. Unul e acela de a produce boiliesuri dipuite. Sunt moi, sunt parfumate, sunt rapide. O solutie clasica, mereu eficienta si cu mare priza la public. Altul e de a face boiliesuri de atractie. Au supradoze de aroma, te lovesc din clipa in care deschizi cutia, lucru care seduce pescarii poate chiar mai mult decat pestele. Select Baits a ales un drum mai putin batut pe piata din Romania. Le-a facut... mai usoare!

Select Hookbaits 1

In principiu, boiliesurile de carlig de genul asta sunt mai mult pentru crap mare decat pentru viteza - daca nu e hazardat sa spui asa ceva despre un boilies, oricare ar fi el, tinand cont ca poti fi contrazis instantaneu de un ciortan flamand! Principiul pe care Select Baits voia sa-l aplice cu aceasta gama era acela ca boiliesul de carlig trebuie sa semene cat mai mult cu boiliesurile date ca nada si sa nu atraga exagerat. Dipuirea si supradozarea cu arome scot boiliesurile de carlig in evidenta intr-un mod frapant, lucru care iti poate aduce avantaje evidente, dar si dezavantaje clare, in anumite situatii. De pilda, in sezonul rece, boiliesurile dipuite si aromate sunt utile pentru ca trezesc interesul unui peste letargic, daca sunt combinate cu o localizare extrem de precisa, si pot da rezultate bune la peste mare. In schimb, risca sa fie o tactica de ciortan in sezonul cald, in special daca lacul abunda in peste mic...

Select Hookbaits 3

Reteta unor asemenea boiliesuri e simpla, sunt rulate pe mix de boilies cu granule de pluta. Fata de mixul normal de boilies, contin si o doza mai mare de lianti, care leaga bine mixul de pluta si, implicit, fac boiliesurile mai tari. Faptul ca boiliesurile de carlig sunt ceva mai tari e cu atat mai important la mixuri care altminteri scot boiliesuri moi, cum e Belachan, datorita procentului ridicat de ingrediente solubile. Acolo unde ai un mix cu suficient birdfood, cum e Meat & Fish, boiliesurile se vor intari daca sunt lasate sa se usuce. La Belachan, insa, nu se intaresc niciodata destul, decat aparent, dar cand le arunci in apa se inmoaie rapid. Evident, un boilies moale e mai atragator decat unul tare ca piatra, dar la carlig vrei ca boiliesul sa reziste cat mai bine si atunci - cel putin in cazul Belachanului - boiliesurile cu granule de pluta sunt cea mai buna solutie.

 

Pagina1 din 2
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish