Trakker Puffa
Evaluare
  • 4.5/5

PRO

  • Jacheta cu puf de gasca si constructie cu boxe
  • Foarte usoara, cu un confort termic exceptional
  • Material exterior Pertex Quantum respirabil
  • Buzunare laterale si la piept cu fermoar

CONTRA

  • Nu are gluga izolata termic cu puf

Trakker Puffa

vlad-pavlovici.jpg Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

Data: 09 decembrie 2013 0 comentarii

Pagina1 din 2

HAINE DE CRAP

 

Motivul pentru care purtam haine "de crap" e uneori unul mai curand sentimental, decat practic. Atasamentul fata de o firma din domeniul pescuitul la crap iti dicteaza sa te imbraci cu hainele ei, desi hainele ei nu sunt neaparat cele mai adecvate. Da, dar sunt kaki sau verzi, verdele-etalon al subculturii crapiste, sau sunt imprimate cu asa-zisele culori de camuflaj, care in general nu te camufleaza sub nicio forma, si au sigla firmei brodata pe piept, pe spate, pe maneca. Pescarii seriosi poarta si ei haine de acelasi tip, ii vezi in reviste sau la televizor, si atunci adopti si tu hainele astea pentru a te integra cat mai profund in aceasta lume. Nicaieri nu se vede mai bine comicul - sau tragicul - acestei situatii decat pe o vreme rece sau in caz de ploi lungi, persistente, cand tremuri in haine "crapiste". Descoperi atunci ca sigla pentru care ai pus o anumita haina pe tine nu e impermeabila, nici nu tine de cald. Apa trece printr-o jacheta recomandata pentru ploaie, frigul si vantul patrund lejer printr-un costum care ar fi trebuit sa iti tina de cald. 

Trakker Puffa 1

Observatiile de mai sus continua sa fie valabile pentru unele haine, dar nu pentru toate. Lucrurile s-au schimbat in ultimii ani si exista in momentul de fata haine solide si rezistente pentru vreme rece sau ploioasa, facute de firme "de crap". Trakker e una dintre aceste firme. Dupa corturi, hainele sunt unul dintre produsele-cheie pe care Trakker si-a construit reputatia, datorita calitatii, dar si modului de vanzare, cu diverse oferte. De pilda, un concept Trakker care s-a bucurat de multa popularitate e acela de "bundle". Mai multe piese de imbracaminte (jacheta 3 in 1, cu un fleece detasabil, pantaloni, tricou, sapca) grupate si vandute ca un singur produs, la un pret redus.

Trakker Puffa 2

Am purtat mai multe haine Trakker de-a lungul anilor. Cele mai multe mi s-au parut cat se poate de competente. Un exemplu e jacheta 3 in 1 din cel mai recent "bundle" (aparut in 2010). Altul este jacheta X Cell, aflata inca in productie. Altul sunt pantalonii din seria Delta, pantaloni captusiti cu fleece, de vreme rece, care din pacate nu se mai fabrica (dar urmeaza sa apara un model nou). Toate au trecut cu succes prin testele multor zile de stat pe apa, in sezonul rece. Dar haina de vreme rece cu care m-am inteles cel mai bine - si care e subiectul recenziei de fata - este jacheta Trakker Puffa, o haina umpluta cu puf de gasca.

 

Pagina1 din 2
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma