ACE Razor Point

Data: 07 mai 2013 0 comentarii

Razor Point 1

Firma engleza ACE anunta o gama de carlige cu numele de Razor Point. Lansarea pe piata a carligelor este prognozata pentru iunie 2013. Carligele au fost proiectate cu ajutorul lui Terry Hearn, principalul consultant ACE, si urmaresc sa fie printre cele mai ascutite de pe piata.

Gama include sapte modele, al caror nume a fost stabilit prin acronime, in functie de designul carligului, intr-un sistem prezent si la alte firme. Printre ele, un model clasic cu tija lunga (LS, de la Longshank), un model cu varful aplecat in interior (BBP, de la Boilie Beaked Point), un model traditional pentru monturi rigide (SRC, de la Stiff Rig / Chod) si un model pentru pescuitul in agatatura (CXS, de la Continental Xtra Strong).

Razor Point 2

Desi urmeaza tendinta pietei in ceea ce priveste modelele de carlig cu succes la public, carligele ACE au o nota originala, nu sunt identice cu cele de la alte firme, cum se intampla de atatea ori. Exista si un model nou, cu o forma atipica si interesanta, MCS (Medium Curve Shank).

Tehnologia folosita la fabricarea carligelor include un finisaj PTFE discret, de culoare gri, ochetul inchis complet, tija forjata, microspin, folosirea unui otel japonez de cea mai buna calitate si o metoda speciala de ascutire a varfului, botezata Dura-Point.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma