Black Friday la Total Fishing

Data: 16 noiembrie 2019 0 comentarii

Black_Friday_la_Total_Fishing_2

‚ÄčTotal Fishing anunta lansarea campaniei Black Friday, probabil cel mai asteptat eveniment comercial al anului pentru multi cumparatori, in cadrul careia sunt oferite reduceri pentru numeroase branduri din portofoliul magazinului. Campania Black Friday la Total Fishing este programata sa dureze pe tot parcursul lunii noiembrie. Total Fishing este unul dintre cele mai mari si mai importante magazine cu articole de pescuit din tara si comercializeaza o gama foarte larga de produse, fiind importator direct pentru multe firme de prestigiu.

Reducerile variaza in functie de firma. Produsele firmelor Fox, JRC, Chub, Trakker, Solar, Gardner, Crocs, CC Moore, ICC, Ridge Monkey, Anaconda, Nash, Strategy, Mostiro, PB Products, Extra Carp, NGT, Avid Carp vor putea fi achizionate cu o reducere de 15%. Produsele Senzor, MAD, Owner, Asso, WLC, Carp Zoom, Sportex si Kryston sunt reduse cu 20%. Produsele CPK si MG Carp sunt reduse cu 30%.

Black_Friday_la_Total_Fishing_1

Reducerile se aplica atat pentru comenzile facute in magazinul fizic, situat in Bucuresti, cat si pentru comenzile facute on-line. Total Fishing are o echipa de consultanti avizati, care pot indruma clientii sa faca alegeri corecte. Magazinul urmareste sa asigure o disponibilitate de stoc ridicata pentru toate produsele care se regasesc in campania Black Friday.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish