Captura cu repetitie

Data: 16 iunie 2018 0 comentarii

Captura_cu_repetitie_1

Intr-o partida recenta, desfasurata pe Tancabesti si filmata pentru emisiunea Catch & Release, Vlad Pavlovici a prins un crap comun de 21kg, folosind boiliesurile Complex-T de la Dynamite Baits si o montura Withy Pool cu un pop-up Mulberry Florentine de 15mm. Cu trei saptamani in urma, intr-o partida facuta pe acelasi stand, Vlad Pavlovici prinsese acelasi crap, care cantarea atunci 22kg. Coincidenta a facut ca pestele sa fie prins nu doar pe acelasi stand, ci si exact din acelasi loc.

Fata de prima partida, in care vremea a fost racoroasa si pestele s-a hranit bine, acum vremea era foarte calda, iar crapul se hranea slab. De aici ideea de a pescui doar cu monturi de pop-up. Dupa cum era de asteptat pe Tancabesti la inceputul verii, majoritatea capturilor au fost de ten, totii tenii avand cel putin 18-20kg, iar unii ajungand la 23-24kg. Ocazional, au aparut si capturile de crap, intre care si exemplarul de 21kg.

Captura_cu_repetitie_2

Lacul Tancabesti a produs in acest sezon numerosi crapi mari si, in acelasi timp, este probabil cel mai interesant lac pentru pescarii care cauta exemplarele mari de ten. Pescuind corect, pare mai greu sa prinzi teni mici decat teni mari. Majoritatea tenilor trec de 15kg, iar capturile de peste 20kg sunt frecvente. Trofeele cele mai pretioase raman insa capturile de crap mare. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma