Dynamite Baits Hit N' Run

Data: 02 decembrie 2018 0 comentarii

Pop-up-uri_Dynamite_Baits_RH_1

Dynamite Baits va produce incepand din sezonul 2019 o gama de pop-up-uri si boiliesuri critic echilibrate fluorescente create in colaborare cu Rob Hughes. Gama se va numi Hit N' Run (in traducere: "da lovitura si fugi"). Rob Hughes este un pescar englez cu o mare notorietate si o cariera extrem de diversa -  capturi de anvergura, concursuri importante castigate, autor al unor carti clasice si a sute de articole, prezentator si realizator de filme, capitan al echipei nationale de pescuit la crap a Angliei etc. Unul dintre domeniile in care Rob Hughes are o contributie semnificativa este cel al studiilor subacvatice. Avand brevet de scafandru, Rob Hughes a publicat in ultimii ani o serie de filme si articole foarte interesante despre nade, monturi si comportamentul pestilor, pe baza observatiilor facute sub apa.

Noua gama de pop-up-uri Dynamite Baits urmareste sa valorifice aceasta experienta speciala oferita de Rob Hughes, a perspectivei subacvatice. Gama include trei sortimente de pop-up-uri si un sortiment de boiliesuri critic echilibrate (wafters), ale caror culori fluo sunt gandite sa dea cele mai bune rezultate in functie de culoarea, adancimea si transparenta apei. Culorile fluo valorifica la maxim lumina existenta sub apa si au cea mai buna vizibilitate in conditii de lumina slaba. Culoarea alba este recomandata pentru ape curate, la adancimi mici, si este extrem de eficienta (multi pescari o considera cea mai eficienta) pe timpul noptii. Culoarea galbena tinde sa dea rezultate in aproape orice situatie si este excelenta pe ape adanci. Culoarea rosie este recomandata la adancimi mici, pe un substrat malos sau acolo unde apa are o tenta verde. Iar culoarea roz este cea mai vizibila culoare la toate adancimile. Noua gama de pop-up-uri si wafters include toate aceste culori, in versiuni pastelate, urmarind sa acopere majoritatea situatiilor de pescuit. Evident, pop-up-urile de atractie nu se bazeaza doar pe culoare. Multe ape sunt lipsite de transparenta, iar culoarea joaca un rol mai putin important. Gama de pop-up-uri si wafters produsa in colaborare cu Rob Hughes foloseste combinatii de arome si uleiuri esentiale care sa dea un element de atractie puternic chiar si acolo unde culoarea nu poate fi sesizata.

Pop-up-uri_Dynamite_Baits_RH_2

Pop-up-urile vor fi produse pe diametrele de 12mm si 15mm, iar boiliesurile critic echilibrate (de forma cilindrica), pe dimensiunea de 14mm. Fiecare borcan de pop-up-uri sau wafters va include o sticla de atractant lichid. Noua gama va fi disponibila la inceputul sezonului urmator. Preturile de vanzare nu au fost inca anuntate. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma