Hot Crab & Krill

Data: 07 martie 2023 0 comentarii

Dynamite_Baits_Hot_Crab__Krill_1

Firma engleza Dynamite Baits a lansat recent o noua gama de nada - Hot Crab & Krill - formata din patru tipuri de produse: boilies de nadire, boilies de carlig, pop-up si atractant lichid. Boiliesurile de nadire sunt formulate pe un mix de tip fishmeal, care contine faina de peste, faina de krill si faina de crustacee. Reteta include fulgi si pudra de chilli, care incurajeaza hranirea si sunt utile pentru digestie. Boiliesurile au o culoare discreta, naturala. Aroma boiliesurilor este Monster Crab. Textura si densitatea sunt gandite sa permita nadirea la distante mari cu bastonul. 

Noua gama Hot Crab & Krill va fi disponibila in Romania in cursul lunii martie. Boiliesurile de nadire sunt disponibile pe diametre de 15mm, 20mm si 26mm si sunt ambalate la pungi de 1kg, 1,8kg si 5kg. Alaturi de ele, pescarii vor avea la dispozitie boiliesuri de carlig intarite, care stau pe firul de par mai bine decat boiliesurile de nadire (pot sa reziste in montura pana la 48 de ore) si sunt mai putin afectate de speciile de peste mic care ataca momeala. Alte produse complementare sunt pop-up-ul cu aspect natural, asemanator cu boiliesurile de nadire, si lichidul atractant recomandat pentru hidratarea boiliesurilor, pentru umectarea nadelor utilizate in saci sau pungi solubile, ca atractant in seminte si pelete sau ca dip pentru boiliesuri de carlig. Lichidul nu topeste materialele PVA si este ambalat la flacon de 500ml. 

Dynamite_Baits_Hot_Crab__Krill_2

Dynamite Baits a produs Hot Crab & Krill tinand cont (si) de cerintele consultantilor romani ai firmei, care au solicitat un astfel de sortiment, iar boiliesurile au fost testate cu rezultate bune pe lacurile din Romania in cursul anului trecut. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma